infoJOVE Barcelona

Joves de Ciutat Vella

Joves de Ciutat Vella som un servei d'atenció, orientació i assessorament sobre tots aquells aspectes que interessen a les persones joves entre 12 i 35 anys.  Formem part de la xarxa Joves de Barcelona.

T'oferim una atenció personalitzada i gratuïta a càrrec de professionals sobre temes com treball, estudis, mobilitat, salut, oci i lleure, cultura, habitatge, feminismes, LGTBI, transport, nouvingudes...

A més, acollim els serveis següents:  

  • Joves de Ciutat Vella a centres educatius, que actua sobretot als instituts del barri. El podeu trobar als instituts Sant Felip Neri, Joan Salvat Papasseit, Pau Claris l, Verdaguer, Milà i Fontanals, Miquel Tarradell, i Escola Elisabets. Hi podeu contactar mitjançant el correu jovesciutatvella@bcn.cat.

  • Aquí t'escoltem - Servei per a joves de 12 a 20 anys que proporciona eines i recursos per enfortir les habilitats personals i socials i fomentar el creixement personal

  • Konsulta'm - Servei de suport psicològic per a adolescents i joves de 12 a 22 anys els dilluns per la tarda de 16:00 a 20:00H.  No cal demanar cita prèvia. 

  • Ciberespai. Tenim ordinadors a la vostra disposició per a qualsevol consulta o tràmit.  

  • A Prop Jove: programa dirigit a joves d’entre 12 i 35 anys amb una situació de malestar o bloqueig psicològic que dificulta iniciar o realitzar els projectes laborals o formatius. 

Et facilitarem tot allò que necessitis!