infoJOVE Barcelona

El Festival d'Acció Jove de Ciutat Vella, en streaming

09/04/2021 - 09:20 h

Districte Ciutat Vella

El concurs de talents que impulsa la creació artística entre les persones joves del districte, se celebra aquest divendres 9 d'abril a partir de les 17'30 h.

El concurs de talents que impulsa la creació artística entre les persones joves del districte, se celebrarà aquest divendres 9 d'abril a partir de les 17'30 h

 

El podeu seguir per streaming a través d’aques enllaç.

S’hi podran veure totes les propostes que un jurat especialitzat en cadascuna de les categories artístiques valorarà.

El FAJ esta pensat en format “talent show”, funciona com un concurs de talents valorat per un jurat especialitzat, en clau positiva i encoratjadora.

El FAJ té com a objectiu impulsar la creació artística entre les persones joves de Ciutat Vella, d’entre 12 i 22 anys. És una plataforma per mostrar i posar en valor el seu treball artístic, una oportunitat per relacionar-se amb altres persones joves artistes, i una possibilitat de generar experiències d’èxit al voltant de la creació artística.

Al concurs s’hi poden presentar les obres en qualsevol mitjà artístic,música, teatre, dansa, performace, arts plàstiques. Per a cada modalitat el premi consisteix en diners per invertir en el projecte artístic guanyador.