infoJOVE Eixample

infoJOVE Barcelona

Ampliem la cartera de serveis de l’assessoria d’emprenedoria

15/06/2023 - 17:51 h

Joves de l'Eixample

Joves. Et proposem un espai de coworking per compartir experiències amb altres emprenedores i una primera càpsula informativa, on et donarem a conèixer el programa Erasmus for Young Entrepreneurs.

Des de Joves de l’Eixample volem impulsar els recursos i opcions destinades per a joves que heu iniciat o voleu començar un projecte d’emprenedoria. D’aquesta manera, ampliem el servei d’assessorament que oferim cada divendres al matí, al nostre punt d’informació juvenil.

Per una banda, us anunciem l’obertura del nou espai de coworking al nostre servei, un espai dinàmic destinat a les joves emprenedores de la nostra comunitat. Ara tens l’oportunitat de treballar en el teu projecte emprenedor de manera totalment gratuïta i, al mateix temps, connectar amb altres joves amb les mateixes inquietuds.
És l’oportunitat perfecta per compartir idees, consells i experiències, i crear una xarxa de contactes que et pot ajudar a créixer.

Eventualment, es realitzaran càpsules formatives i la creació del primer grup d’ajuda entre iguals de joves emprenedores. Aquesta és una gran oportunitat per a tots els joves que busqueu desenvolupar les vostres idees i projectes. En aquest sentit, aquest mes de juny et proposem aquesta activitat:

Erasmus for young Entrepreneurs! (EYE) – a Joves de l’Eixample (Ausiàs Marc, 60) el dia 20 de juny a les 18.30 h.

L’EYE és un programa d’intercanvi finançat per la Unió Europea que ofereix a noves persones emprenedores l’oportunitat d’adquirir experiència empresarial en un altre país de la UE. L’objectiu principal de l’Erasmus per a joves emprenedors és impulsar l’esperit empresarial, promoure la internacionalització de les empreses i estimular la creació de xarxes entre empresaris de diferents països europeus.

Les persones participants tindran l’oportunitat de treballar al costat d’una persona amb experiència, en la seva empresa, durant un període d’1 a 6 mesos per adquirir coneixements pràctics sobre la gestió empresarial, desenvolupen habilitats empresarials i establir contactes internacionals.
Activitat a càrrec d’Anna Pajarón, Cap de projectes internacionals i d’emprenedoria de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa; joves emprenedors/es que han gaudit d’aquesta experiència, i de les Assessories de Mobilitat internacional i d’Emprenedoria.

Per participar, inscriu-te aquí.

I recorda que si vols participar a l’espai de coworking o tens dubtes sobre els tràmits per fer-te autònom/a; la viabilitat del pla financer; la redacció del Pla d’Empresa o per conèixer els recursos disponibles a la ciutat de Barcelona per a persones emprenedores, pots contactar amb nosaltres: presencialment, per telèfon (930 023 359) o per whatsapp (644 127 067).

No t’ho pensis més i descobreix com pots aconseguir que la teva idea de negoci es faci una realitat!