infoJOVE Eixample

infoJOVE Barcelona

Arriba l’estiu! Descobreix totes les activitats gratuïtes per a joves a l’Eixample

03/06/2024 - 12:35 h

Joves de l'Eixample

Joves. Et presentem les activitats d’estiu dels serveis Eix Jove, Aquí T’Escoltem i Joves de l’Eixample.

Del 25 de juny al 12 de juliol arriba l’Estiu adoles100! Més de 100 activitats gratuïtes i a tot Barcelona, exclusives per a joves de 12 a 18 anys.

Apunta’t a les que més t’agradin i gaudeix del bon temps compartint riures, aprenentatges i moments únics a prop de casa! A cada una de les activitats tens l’enllaç de la inscripció.

Mira què t’espera amb l’Estiu adoles100 a l’Eixample! Hem preparat un ampli ventall de propostes, des de tallers de cuina, estampació de roba, tastets de teatre i molt més!

Programació de Joves de l’Eixample

Programació de l’Aquí T’escoltem Eixample

A banda d’aquestes activitats, recorda que també tens disponibles els tallers intensius de juliol de l’Eix Jove, per a joves de 12 a 20 anys. Apunta’t del 3 al 23 de juny a través de la plataforma: eixjove.miram.cloud.
Per primera vegada, tenim un taller de Gaming, conduït per experts en la matèria, un refugi climàtic genial i divertit pels matins calorosos de juliol! També trobaràs un grup intergeneracional de Maquillatge per recrear els looks d’època més top. Com sempre, no ens falten els taller de moviment i expressió corporal, per no deixar de ballar i exercici aquest estiu: K-Pop i Hip-Hop.

No t’ho pensis més, i gaudeix amb els teus amics del programa d’estiu! T’esperem!