infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Conferència "Mentes expertas", a càrrec de Victor Küppers

"El més important a la vida, és que el més important, sigui el més important"

 Doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, treballa com a consultor i formador a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb col·legis i centres educatius.

 Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor de IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per a transmetre la motivació de manera efectiva per a desenvolupar el potencial de cada persona.

 En les seves conferències, Victor Küppers exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren entorn de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.

Conferències de Victor Küppers

Les conferències de Victor Küppers són una excel·lent font d'inspiració per a totes aquelles persones que busquen millorar la seva vida laboral, personal i emocional. L'orador i conferencista compta amb una àmplia experiència en el món de la motivació i l'ensenyament, la qual cosa li permet oferir una visió única i renovadora de la vida.

 Victor Küppers és un conferenciant internacional d'èxit, amb una llarga trajectòria en el món de la motivació i el desenvolupament personal. Les seves conferències estan carregades d'energia, optimisme i diversió, i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius i a millorar la teva productivitat.

Horaris

Teatre Coliseum

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 595
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona