infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Joves de Les Corts

Joves de Les Corts és un servei municipal que forma part dels Equipaments juvenils de Les Corts.

El servei està dirigit a joves de 12 a 35 anys, així com a entitats juvenils i famílies. Pots trobar informació sobre itineraris acadèmics, treball, habitatge, gènere, participació, salut, interculturalitat, oci i lleure, associacionisme... També trobaràs informació d’activitats i serveis específics per a joves tant del districte com de la ciutat.

El Joves de les Corts compta amb assessories de l'àmbit acadèmic, mobilitat internacional i laboral per les quals cal demanar cita prèvia. A banda, treballa en xarxa amb la resta de punts d'informació juvenil de la ciutat i podem reservar-te altres assessories (habitatge compartit, emprenedoria i associacionisme), ubicades a altres punts de la ciutat.

 

Pots fer les consultes de forma presencial, per correu electrònic o per telèfon.

D'altra banda, a través del Punt Joves de Barcelona als Instituts, que es troba a tres centres eduactius de secundària realitzant càpsules informatives, fomentant la participació i fent de punt d'informació durant les estones de pati; també pots realitzar totes les teves consultes!

Aquest curs 2023-2024 el Punt Joves de Barcelona als Instituts presta servei a:

  • Dilluns > Sant Ramón Nonat Sagrat Cor
  • Dimarts > Col·legi Pare Manyanet
  • Dimecres > Institut Les Corts
  • Dijous > Institut Pedralbes
  • Divendres > Institut Tres Fonts de les Corts

 

A l'espai pots utilitzar els ordinadors amb accés internet i/o fer ús de l'espai d'estudi, així com consultar el material informatiu. També disposem d'un espai expositiu obert a diverses propostes artístiques del jovent del districte.

Dins de Joves de les Corts, es troba ubicat el servei d'atenció individual i confidencial del programa "Aqui t'escoltem" de l'Ajuntament de Barcelona. 

Si sou un centre educatiu, un col•lectiu juvenil, una entitat per a joves... i voleu conèixer-nos (per establir col•laboracions, coorganitzar activitats...), no dubteu en contactar-nos.