infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Amb l'In-forma't, decideix el teu camí formatiu i avança cap al teu futur professional!

17/01/2024 - 17:08 h

Joventut

Formació. Siguis on siguis al teu camí formatiu, l’In-format t’orienta per avançar en la tria del teu futur acadèmic i laboral.

Del 22 de gener al 7 de març se celebra la 16a edició de l’In-forma’t, una 50a d’activitats que t’ajudaran a triar els teus futurs estudis i les teves possibles sortides laborals.

Les inscripcions ja estan obertes!

Descobreix totes les activitats i inscriu-te! Totes són gratuïtes.

Reserva la teva plaça i prepara’t per trobar resposta a les teves inquietuds. Pots escollir l’activitat que t’interessa, segons allò que vulguis saber:

Qui soc i què m’agrada?

  • A través de tallers dinamitzats i una exposició, descobreix quins són els teus interessos, motivacions i aptituds per així definir el teu perfil acadèmic i professional, i prendre decisions amb major seguretat i acompanyament emocional.

Quins camins puc escollir?

  • De manera entenedora, coneix quins itineraris acadèmics tens al teu abast i com accedir a cada opció per assolir el teu objectiu acadèmic.
  • S’inclouen sessions sobre el sistema educatiu català, adreçades a col·lectius de parla àrab, urdú i xinesa.

Quina oferta hi ha?

  • Docents de diferents centres d’ensenyament t’informen sobre les alternatives que tens per fer batxillerat, cicles formatius, graus universitaris i formacions d’àmbit no reglat.
  • A més, s’explicaran en detall opcions formatives per a joves amb necessitats específiques de suport educatiu, i per a joves amb passaport.
  • Com a novetat, enguany trobaràs activitats sobre oficis artesans i estudis artístics, així com la fira d’entitats “Cursa’t” amb la participació d’entitats que ofereixen formacions no reglades.

És com m’ho imagino?

  • Estudiants i professionals t’expliquen la realitat dels estudis i feines que t’interessen.
  • En aquesta edició, l’In-forma’t t’obre les portes a entitats com l’Acadèmia Casanova – Perruqueria i estètica, Barcelona Digital Talent, CETT – Escola de Turisme, Hospitalitat i Gastronomia, el Club Natació Sant Andreu, Bombers de Barcelona, l’Escola d’Aprenents SEAT, la Fundació Joia, l’Hospital Clínic, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i el VHIR – Vall d’Hebron Institut de Recerca.

L’orientació acadèmica que busques

L’In-forma’t està organitzat per Joves de Barcelona, que t’ofereix:

  • Atenció durant tot l’any. Si tens qualsevol pregunta sobre les activitats, itineraris d’estudis, preinscripcions i matrícules, beques i acreditació de competències… el trobaràs disponible durant tot l’any presencialment, per WhatsApp (662 333 350) o per correu electrònic (joves@bcn.cat).
  • Una guia d’estudis i altres materials d’orientació acadèmica, que et mostren les múltiples vies que tens per arribar als teus objectius formatius i professionals, i com totes es connecten.