infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Descobreix les estades a l'estranger!

12/06/2023 - 14:05 h

Redacció

Vols emprendre el teu negoci però necessites veure models d'empresa d'altres països abans de començar?

Vols fer pràctiques o treballar a l’estranger? Vols emprendre el teu negoci però necessites veure models d'empresa d'altres països abans de començar? Vols fer un voluntariat d’última hora?

 

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és sí, això t’interessa.

Des de Joves de Barcelona et proposem activitats per a que puguis aprendre i formar-te a l’estranger. Hi ha tot tipus d’estades: intercanvis, camps de treball, estades per emprenedors, estades inclusives… Segueix llegint!

  • Last Minute! – El dia 15 de juny a les 18.00 h a Joves de Sarrià-Sant Gervasi (Casa Sagnier, Carrer Brusi, 61) i el 19 de juny a les 17.00 h al Centre d’Informació i Assessorament de  Joves de Barcelona, (Carrer Sant Oleguer 6-8)  

Coneix les oportunitats de mobilitat que encara estan disponibles per a aquest estiu, per a joves a partir de 14 anys. Parlarem de Camps de treball, intercanvis col·laboratius, intercanvis juvenils, estades CES, etc. T’explicarem les places disponibles a les diferents entitats de mobilitat i et donarem suport per tramitar la preinscripció.

No oblidis inscriure’t a joves@bcn.cat !

L’EYE és un programa d’intercanvi finançat per la Unió Europea que ofereix a noves persones emprenedores l’oportunitat d’adquirir experiència empresarial en un altre país de la UE. 

L’objectiu principal de l’Erasmus per a joves emprenedors és impulsar l’esperit empresarial, promoure la internacionalització de les empreses i estimular la creació de xarxes entre empresaris de diferents països europeus.

Les persones participants tindran l’oportunitat de treballar al costat d’una persona amb experiència, en la seva empresa, durant un període d’1 a 6 mesos en cas de un país de la UE, i un període d’1 a 3 mesos en països com Canadà, EEUU, Corea del sud… per adquirir coneixements pràctics sobre la gestió empresarial, desenvolupen habilitats empresarials i establir contactes internacionals.

Aquesta activitat es presenta i promou des de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Per participar, inscriu-te aquí.

  • Taller “Treu la teva ploma, Aquí i a tot arreu” – El 29 de juny a les 17.30 h a Joves de Sarrià-Sant Gervasi (Espai Jove Casa Sagnier Carrer Brusi, 61) 

Activitat adreçada a joves d’entre 16 i 30 anys, realitzada pel Colectivo MosaiQ, una organització que fomenta voluntariats, intercanvis, cursos i pràctiques a l’estranger com a eines per construir una societat més integradora, igualitaria, inclusiva i intercultural. 

Taller participatiu amb perspectiva queer sobre  projectes de mobilitat internacional per treballa les dificultats, necessitats, pors i expectatives abans d’iniciar una estada a l’estranger.

No oblidis inscriure’t a l’activitat a pijsarriasantgervasi@bcn.cat 

  • Vols treballar o fer pràctiques a Europa? El dia 11 de juliol a les 12.00 h a Joves de Ciutat Vella (Espai Jove Palau Alòs, Carrer Sant Pere Més Baix, 55)

Amb la col·laboració d’Eures, coneix els diferents programes de pràctiques professionals a Europa per a joves amb estudis i formacions finalitzades. Coneix el servei Eures i els ajuts que ofereixen per trobar feina a Europa. 

Apropa’t a les activitats i resol tot els teus dubtes! L’aventura està per començar.

 

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, no deixis de contactar per correu amb joves@bcn.cat o per missatge de WhatsApp al 662 333 350.