infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Joves de les Corts a la UPC!

22/05/2023 - 17:13 h

Joves de les Corts

Joves de les Corts i Assessoria de Mobilitat anem a la festa de la Cooperació 2023 de la UPC!

El passat 18 de maig els Joves de les Corts i l’assessoria de Mobilitat Jove van participar en la Festa de la Cooperació que celebra 30 anys a la Universitat Politècnica de Catalunya.

La festa del 18 de maig va ser un punt de trobada de tota la comunitat UPC per compartir la fita dels 30 anys que membres de la comunitat UPC participen amb una forta implicació en la realització de projecte en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament.

La jornada va anar precedida per la rebuda institucional amb el rector Daniel Crespo, i una taula rodona al voltant de: què hem après dels projectes de cooperació?

Paral·lelament hi havia música en directe amenitzada per Afrikemet, i la fira d’entitats en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament com PAPA ALFA, Projecte Mobiliti, BTEC, ACABS, Projecte Hospital del carrer, Casal dels Infants, AGUASUCA, TXT, Projecte entremurs Associacio Oasis Urbà, CUV Mirades Solidàries, Projecte cadires Tororo, SETEM, Enginyer sense fronteres, entre altres.

La fira compta amb la nostra participació en el territori, amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre servei juvenil, que consisteix en donar informació i assessorament a joves fins als 35 anys en el seu projecte de vida, com l’emanicipació, el voluntariat i la mobilitat local i internacional, entrada al món laboral, orientació acadèmica, etc. 

Si vols saber més informació sobre el servei ens pots escriure al correu pijlescorts@bcn.cat o  possar-te en contacte a través del telèfon 93 291 64 86 o WhatsApp 722 36 95 57 i presencialment ens trobaràs al Carrer Dolors Masferrer 33-35, Casal de joves de les Corts.