infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

No procrastinis més i cuida’t amb l’Aquí t’escoltem!

21/12/2023 - 16:14 h

Joventut

Joves. L'art urbà, el còmic, l'escriptura, les arts marcials, les pel·lícules, el maquillatge, les converses, el teatre... tot són eines que t'ajudaran a cuidar la teva salut emocional. Mira com!

L’Aquí t’escoltem ja ha publicat les seves propostes d’activitats dels propers mesos d’hivern!

Totes són gratuïtes i estan adreçades a joves de 12 a 20 anys.

Inscriu-te a la que més t’agradi i ves a totes amb la teva salut emocional!

En trobaràs a tots els districtes de Barcelona:

– CIUTAT VELLA, al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves:

 • “RelATE”, els dilluns de 17.30 a 19 h. T’agradaria aprendre a escriure contes, novel·les, lletres de rap o poesia? Vine i aprèn a expressar-te!
 • “Graffiti Tast Sprai”, els dimecres de 18 a 19.30 h. T’agradaria fer un tast d’esprais de colors i pintar el teu primer graffiti? Ja en saps una mica? Vine i pinta amb nosaltres!

– EIXAMPLE, a l’Edifici Transformadors:

 • “CreArte”, els dilluns de 18.15 a 19.45 h. T’agrada el dibuix, el collage i les arts plàstiques? Tens ganes de participar en un taller on explorar amb el color i la pintura, el fang, la creació de personatges i el teu propi estil? Apunta’t a aquest espai de creació artística on poder expressar-te i compartir les teves inquietuds amb altres joves!
 • “Foto i Vídeo”, els dimarts de 18.45 a 20.15 h. Tens ganes d’experimentar i expressar-te a través de la fotografia i el vídeo? En aquest laboratori explorarem el retrat, el selfie, la creació d’històries visuals, el fotoperiodisme, l’edició de vídeos i reels per Instagram o TikTok des d’una mirada creativa i participativa. Un espai d’autoconeixement i de creació artística on poder expressar-te i compartir les teves inquietuds amb altres joves.
 • “Habilitats socials i emocionals”, els dimecres de 17.30 a 19 h. Vols conèixer a noves persones i relacionar-te? Vine a aquest taller i podràs compartir amb altres joves els teus interessos, i treballar les teves habilitats socials i emocionals.

– SANTS-MONTJUÏC, a l’IES Lluís Vives:

 • “Good Vives”, els dimecres de 16.30 a 17.30 h. T’agrada compartir vivències amb altres joves? Penses que és important tenir autocura i enfortir l’autoestima? Vine a compartir un espai segur i lliure amb altres joves.

– SARRIÀ-SANT GERVASI, a l’Espai Jove Casa Sagnier:

 • “Entre joves”, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Espai de trobada grupal, on poder conèixer i teixir relació amb altres joves i, amb seguretat i confiança, compartir inquietuds i experiències unes amb les altres.
 • Enfronta’t: Arts marcials i emocions”, els dijous de 17.30 a 19.30 h. A través de les arts marcials i el contacte i la consciència amb el cos, treballarem l’exploració d’eines i recursos d’autoregulació, gestió i canalització emocional.
 • “Creació artística”, els dimarts de 17.30 a 19.30 h. Treballa  la gestió i l’expressió emocional a través de diferents recursos i eines artístiques.

– GRÀCIA, a l’Espai Jove La Fontana:

 • “Reinventa’t”, els dilluns de 17.30h a 19.30 h. Vols donar una segona vida a la roba que ja no utilitzes? Personalitzar-la, transformar-la i aprofitar-la? Doncs aquest taller és per a tu!
 • “Balla(‘t) “, els dimecres de 17.30 a 19.30 h. T’encanta la dansa i creus que és una molt bona eina d’autocura, inscriu-te!
 • “Enraonem?”, els dimarts de 17.30 a 19 h. T’agrada molt socialitzar i et falten espais? Les converses amb amigues intentant arreglar el món se’t queden curtes? Quan et sorgeixen inquietuds no saps amb qui compartir-les? Aquí podràs parlar, reflexionar, opinar i debatre col·lectivament sobre prejudicis, estigmes i tabús que la societat imposa a les persones joves.
 • NOU! “C2: Cinema i converses”. Dijous 22 de febrer de 18 a 20 h. Quins són els anhels, les pors, els dubtes, il·lusions i confusions pròpies de la joventut? Adolescents, joves i persones adultes compartirem un temps i un espai per conversar a partir dels films i poder intercanviar opinions i inquietuds. La programació de l’activitat, una iniciativa d’A Bao A Qu, està a càrrec de Joves Programadors Moving Cinema, nois i noies d’entre 16 i 25 anys que seleccionaran les pel·lícules i obriran els eixos de reflexió i conversa.

– HORTA-GUINARDÓ, a l’Espai Jove Boca Nord:

 • “Enfronta’t: arts macials i emocions”, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! En aquest taller aprendràs tècniques d’autodefensa, coneixeràs els teus punts febles i t’enfortiràs tan físicament com emocionalment. T’atreveixes a enfrontar-te a tu mateixa?
 • “CreArTe”, els dimarts de 17.30 a 19.30 h. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprens diverses tècniques amb què gaudir de l’art: el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, stop motion
 • “Ansietat acadèmica: Parlem-ne”, els dijous de 18.15 a 19.45 h. Com gestiones l’ansietat acadèmica? La sents sovint? Vine a compartir i a aprendre tècniques i en eines per poder reduir aquesta ansietat. En aquest espai es tractaran diversos temes acadèmics: habilitats socials, gestió acadèmica, pressió, autoexigència, companys/es…

– LES CORTS, a l’Espai d’Adolescents Jovecardí:

 • “Compartim – Entre nosaltres”, els dimarts de 18 a 20 h. T’agrada expressar-te amb el maquillatge i vols aprendre noves tècniques? Penses que és important tenir autocura i enfortir l’autoestima? Vine a compartir amb altres joves tips de maquillatge i d’amor propi.
 • “Entre joves”, els dimarts de 18 a 20 h. Compartim entre joves, en un espai segur i d’escolta, explorant temes que vosaltres proposeu com: LGTBIQ+, feminismes, estereotips de gènere, TCA, gordofòbia, salut mental…

– NOU BARRIS, a l’Espai Jove Les Basses:

 • “MaquillATE amb autoestima”, els dimarts de 17.30 a 19.30 h. T’agrada expressar-te amb el maquillatge i vols aprendre noves tècniques? Penses que és important tenir autocura i enfortir l’autoestima? Vine a compartir amb altres joves tips de maquillatge i d’amor propi.
 • “Cuina d’expressió”, els dimecres de 17.30 a 19.30 h. Proposta en què aprendràs a cuinar postres i altres plats de manera col·lectiva, on gaudiràs del procés de cuinar posant a prova el treball en equip, la motivació, l’autoconeixement, la confiança i la creativitat. Tens curiositat per la cuina o és la teva passió? No et pots perdre les delicioses receptes d’aquest taller!

– SANT ANDREU, a l’Espai Jove Garcilaso:

 • “Teatre”, els dilluns de 17.30 h a 19.30 h. Et ve de gust riure i posar-te a prova? Vols passar una bona estona mentre aprens aspectes bàsics de les arts escèniques? Vine a compartir i a divertir-te amb nosaltres!
 • “Enfronta’t”, els dimarts de 17.30 h a 19.30 h. Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! Des de l’Enfronta’t podràs aprendre tècniques d’autodefensa, conèixer els teus punts febles i enfortir-te tan físicament com emocionalment.
 • “Art-Teràpia”, els dimecres de 17 a 19 h. Taller d’arts plàstiques on treballarem la creativitat, l’expressió artística i la creació d’un grup de joves com a espai segur de socialització.

– SANT MARTÍ, al Centre Cívic Can Felipa:

 • “CreArTE”, els dimecres de 17.30 a 19.30 h. Espai de creació artística com a via d’expressió i de transformació emocional, que vol promoure processos de creació artística per comunicar i connectar amb com ens sentim i com ens hi relacionem.