infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Si la primera opció no t'ha sortit com esperaves... t’ajudem a construir un Pla B!

18/09/2023 - 13:07 h

Joventut

A Joves de Barcelona t'ajudem a construir un Pla B per aquest curs!

A Joves de Barcelona t'ajudem a construir un Pla B per aquest curs!

POV:
– T’has quedat sense plaça als estudis que volies fer.
– Trobar feina s’està allargant més del què voldries.
– La convocatòria que estaves esperant no acaba de sortir.
– Vols fer un canvi de trajectòria professional.

Apropa’t a un dels 18 punts que trobaràs a la ciutat, i descobreix totes les oportunitats i recursos que tens a tocar, per transformar el teu futur i trobar opcions que potser fins al moment no t’havies plantejat.

Troba i tria els estudis que s’adaptin millor a tu

Alternatives d’estudis en el marc del sistema educatiu reglat, places lliures a partir de setembre, matriculació del segon semestre de la universitat, estudis en modalitat virtual, fomarcions ocupacionals, cursos d’idiomes, tallers…

Explora les estades a l’estranger

Opcions i convocatòries obertes per fer estades a l’estranger per a menors i majors d’edat, intercanvis juvenils, aprenentatge d’idiomes, voluntariats europeus, pràctiques, estudis…

Acompanyament en la recerca de feina i assesorament legal per a treballadors/es

Consells per a optimitzar la teva recerca de feina i trobar ofertes, per resoldre conflictes o qüestions legals, per fer una primera aproximació al món laboral, com beneficiar-te de programes per al foment de l’ocupació juvenil o com emprendre el teu projecte.

Troba l’alternativa que millor s’adapta a tu. Amb el Pla B, tens la possibilitat de donar un gir a la teva situació i trobar noves oportunitats per aconseguir assolir els teus objectius.

Si t’encaixa el que llegeixes, totes les activitats programades són gratuïtes. Per inscriure’t, només has d’omplir les dades d’aquest formulari.

Si necessites més informació o vols resoldre qualsevol dubte, potser contactar amb Joves de Barcelona a joves@bcn.cat o per Whatsapp al 662 333 350.