infoJOVE Barcelona

Assessories per a joves

A Joves de Nou Barris pots parlar amb professionals de la informació juvenil per resoldre els teus dubtes. Si et cal una atenció més especialitzada, et podem donar cita amb els següents serveis d'assessorament juvenil:

― ASSESSORIA LABORAL

Resol qualsevol inquietud sobre recerca de feina, nòmines, convenis, contractes, drets sindicals... 

* A Joves Nou Barris també pots participar en activitats del Barcelona Treball Joves, rebre coaching laboral buscar recursos de la Garantia Juvenil!

 ASSESSORIA ACADÈMICA

Pregunta tot allò que necessitis sobre opcions d'estudi, processos de preinscripció, matrícula i homologació de títols, proves d'accés, convocatòries de beques, sortides professionals, notes de tall...  

* A Joves de Nou Barris pots venir a les sessions informatives i de preinscripció a Ensenyament Reglat i participar de les xerrades de l'In-forma't per conèixer les opcions que tens un cop acabat 4t d'ESO.

― ASSESSORIA D'HABITATGE COMPARTIT

Aprèn a negociar el teu lloguer, troba l'habitació que busques, soluciona conflictes amb altres inquilins o propietaris, aprèn a llegir un contracte i moltes coses més.

Assessoria LaboralAssessoria AcadèmicaAssessoria Habitatge Compartit
Més informació

Contacta'ns amb antel·lació i reserva cita prèvia per les següents assessories del PIJ Nou Barris:

Des de Joves de Nou Barris podem donar-te cita a aquestes i altres assessories, allà on i quan et vagi millor:

I si el que vols és tafanejar entre totes les assessories que tenim a la Xarxa de Joves de Barcelona, entra a la pàgina dels serveis d'assessorament juvenil.