infoJOVE Barcelona

Una festa clou i celebra el procés participatiu d'art mural "Pintem la terrassa"

17/10/2022 - 13:11 h

Joventut

Joves. Divendres 21 d’octubre, tens una cita a l’Espai Jove Les Basses! Celebrem l'art participatiu i la creativitat jove plasmada al procés "Pintem la terrassa".

Divendres 21 d’octubre de 17.30 a 20h, els i les joves de Nou Barris ens conviden a la festa de cloenda del procés “Pintem la terrassa”, emmarcat en el projecte artístic i comunitari MURBA a l’Espai Jove Les Basses.

Organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, el MURBA s’inclou en l’execució del Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021, i ha permès visibilitzar i donar identitat i singularitat als Espais Joves de Barcelona, així com promoure la participació juvenil, la cultura emergent i la creació jove.

Programa de la festa de cloenda

La trobada començarà a la terrassa de Les Basses, amb una benvinguda i presentació de la iniciativa i dels serveis i joves que l’han fet possible donant com a resultat murals a l’interior i la terrassa de l’equipament juvenil.

A més, els i les assistents podran:

 • Escoltar joves participants dels tallers que faran una explicació sobre com ha sigut el camí que han seguit per fer els murals i mostraran allò que han après amb els artistes amb qui han col·laborat:
  Alessia Innocenti, amb la qual es va treballar l’art geomètric abstracte i els colors.
  Slow Fire, especialitzada en esprai i retolació (“lettering”), l’estil més antic de l’art urbà.
  Berni Puig, el qual va ensenyar els i les joves sobre les perspectives i la recerca de nous colors.
  Morcky, amb qui es va crear un mural desde zero en format de grans dimensions.Aquest darrer artista participarà també en la trobada explicant quina ha estat la seva experiència en el procés de creació d’una de les intervencions.
 • Visitar l’exposició fotogràfica del procés de creació dels 4 murals, amb imatges escollides conjuntament amb les joves participants del projecte.
 • Gaudir de música electrònica en directe, mentres se’ls serveix un petit catering i còctels saludables elaborats per la ComiJove de Les Basses, un grup de noies d’entre 16 i 21 anys que va néixer aquest curs 2022 dins de l’espai de trobada de l’Espai Jove amb l’objectiu de disposar d’un lloc on sentir-se lliures per proposar i crear activitats lúdico festives al territori.

En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la sala d’actes de l’Espai Jove.