infoJOVE Barcelona

Jornada In-forma't per a joves amb necessitats específiques de suport educatiu

dl., 03/06/2023 - 11:11

barcelona.cat

La jornada tindrà lloc el divendres 10 de març, de les 16.00 a les 20.00 hores, al Punt infoJOVE de Nou Barris, al carrer Teide, 20.

La jornada tindrà lloc el divendres 10 de març, de les 16.00 a les 20.00 hores, al Punt infoJOVE de Nou Barris, al carrer Teide, 20.

Aquesta sessió informativa està inclosa dins el programa d’activitats de l’In-forma’t 2023  i té com a objectiu donar a conèixer les diferents opcions formatives dels centres reglats i no reglats per a joves amb necessitats específiques de suport educatiu.

És una activitat gratuïta i presencial. Si us interessa us hi heu d’inscriure prèviament, al web oficial de l’In-forma’t 2023, clicant a la jornada: Necessitats específiques de suport educatiu (NESE) i, després, a la casella ‘Inscriu-te’. 

Què inclou la jornada?

Programa de la jornada:

 • 16.00 hores. Benvinguda per part del servei infoJOVE
 • 16.15 hores. Presentació dels drets en el món de la diversitat funcional, a càrrec de professionals de l’Oficina per a la No Discriminació (OND) i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat
 • 17.30 hores. Acompanyament en la presa de decisions per part de joves i famílies, a càrrec del servei infoJOVE i Aquí T’escoltem.
 • 18.30 hores. Fira de diferents recursos i entitats que explicaran, de primera mà, opcions d’estudis i alternatives per fer-los realitat.

A qui va destinat?

 • Adolescents i joves fins als 35 anys amb NESE-Necessitats Específiques de Suport
  Educatiu
 • Famílies amb adolescents i joves amb NESE -Necessitats Específiques de Suport
  Educatiu
 • Professionals que treballin amb adolescents i joves

És una activitat organitzada pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els serveis d’InfoJOVE de Barcelona, amb la col·laboració del Centre per a Famílies amb Adolescents (SAIF) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i el suport d’entitats que ofereixen formació no reglada a joves amb NESE.