infoJOVE Barcelona

El Fòrum d’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona obre inscripcions

03/11/2022 - 11:12 h

Redacció

Habitatge. Experts internacionals en el sector, encapçalats per una figura d’enorme prestigi com Christopher Hutin, posaran el focus en l’habitatge industrialitzat, l’emergència habitacional i la rehabilitació el 28 i 29 de novembre.

Des del dijous 03 de novembre estan obertes les inscripcions de la tercera edició del Fòrum d’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (FHAR), impulsat i organitzat per l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) de l’Ajuntament de Barcelona, que tindrà lloc els pròxims 28 i 29 de novembre amb el recinte de Palo Alto Barcelona com a escenari escollit.

Dues jornades d’alt interès on experts i grans coneixedors del sector de l’habitatge es trobaran per analitzar i debatre algunes de les qüestions clau que afecten Barcelona i moltes altres ciutats d’Europa. L’aforament és limitat i es poden tramitar les inscripcions mitjançant la pàgina web del FHAR (https://fhar.barcelona). Per a aquells qui ho vulguin, l’esdeveniment també es podrà seguir en directe a través de l’streaming oficial.

Per a l’edició del 2022, el FHAR aprofundirà en tres temes de plena vigència a la ciutat, on s’han dut a terme passos endavant notables. Com una de les mesures més destacades per ampliar el parc públic d’habitatges, Barcelona és pionera a l’Estat en la construcció industrialitzada, amb diverses promocions que seran protagonistes al FHAR.

Així mateix, un altre eix de debat seran les mesures que es poden prendre per combatre l’emergència habitacional i la pujada dels preus del lloguer al mercat privat, en contrast amb altres ciutats europees, així com el paper que està tenint la rehabilitació en el sector públic i com pot créixer i evolucionar en el futur a més de les subvencions que s’ofereixen als ciutadans.

Entre els nombrosos professionals en l’àmbit nacional i internacional procedents del sector públic, privat i vinculats a moviments socials, el FHAR 2022 comptarà amb la presència, entre altres, d’una eminència mundial en el camp de la rehabilitació i l’habitatge industrialitzat com Christopher Hutin, que impartirà la conferència inaugural conjuntament amb la directora de la Fundació Mies van der Rohe, Anna Ramos; la representant del Parlament de Berlín, Katalin Gennburg; l’investigador post-doctoral a la Facultat de Dret de la Universitat de Groningen, Andrei Quintiá; la secretaria executiva de condominis del Ministeri d’Habitatge i Urbanisme del Govern de Xile, Doris González; a més de la regidora d’Habitatge i Rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín.

A menys d’un mes per a la celebració d’aquest esdeveniment, es pot consultar el programa preliminar a la pàgina web, amb les diferents ponències que protagonitzaran aquesta tercera edició, així com el formulari d’inscripció per reservar la vostra plaça.

Si voleu estar al dia de les novetats del FHAR, us podeu subscriure al butlletí.