infoJOVE Barcelona

Juguem a les places al Districte de Sant Andreu

20/07/2022 - 11:15 h

Districte Sant Andreu

Juguem a les Places proposa actuacions específiques que potencien l’espai públic com a espai educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat.

Juguem a les Places proposa actuacions específiques que potencien l’espai públic com a espai educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat.

Juguem a  les places és una línia de treball de la Direcció d’Educació de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, en el marc de Ciutat Educadora vertebrant iniciatives de ciutat que promouen l’hàbit de jugar de trobar-se a les places de la ciutadania, especialment els infants i adolescents. Contribuint en el desenvolupament de barris educadors.

Per avançar en la ciutat jugable, el programa Juguem a les Places estimula el joc a l’espai públic. Ho fa a l’aire lliure, en diferents places durant el bon temps, i a través de propostes diverses de dinamització del joc i l’activitat lúdica per als nens i nenes.

Es tracta d’una actuació del Pla del Joc a l’espai públic per promoure els usos lúdics al carrer que, actualment, arriba a unes 35 places d’una quarta part dels barris de la ciutat.

La proposta pels dos espais de Sant Andreu és la presència d’un carretó de jocs mòbil amb un fons lúdic variat que es posa a disposició dels infants, adolescents i  de les seves famílies. Està dinamitzat per monitors i monitores que   acompanyen el joc i vetllen pel bon funcionament de l’activitat i el bon ús del material

Són iniciatives impulsades pels districtes, pel Pla de Barris i per la Direcció d’Educació amb una visió de fer barris educadors.

Places al nostre districte

A continuació trobareu les places que hi participen aquest 2022 al districte de Sant Andreu i que estaran en servei durant tot l’estiu:

  • C. Lanzarote (entre el carrer Residència i carrer Guardiola i Feliu): cada dimecres, de 17.30 h a 20.30 h
  • Plaça del Rom Cremat: Cada dijous, de 17.30 h a 20.30 h