infoJOVE Barcelona

Viure i Conviure: una alternativa d'allotjament per estudiants

20/06/2023 - 17:30 h

Redacció

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/848384?lang=ca

Prepara’t per al curs vinent, participa i informa’t de totes les opcions que tens a l’hora de mudar-te a Barcelona!

Si estàs pensant venir a estudiar i viure a Barcelona el proper curs, ventall d’opcions que ofereix la ciutat per allotjar-te, també tens a la teva disposició programes de convivència intergeneracional, com ara el Viure i Conviure

Aquest programa proporciona allotjament a joves estudiants en el domicili de persones grans. Per accedir-hi, cal que l’estudiant estigui matriculat o matriculada en un Grau, Màster o Postgrau universitari, ser major d’edat i menor de 35 anys, i comptar amb disponibilitat per dedicar a la convivència amb la persona gran, de més de 65 anys i no dependent. 

L’allotjament és sense ànim de lucre, ja que la contraprestació per l’habitatge és que proporcionis la teva companyia a la persona que t’acull.

El programa Viure i Conviure s’impulsa des de la Fundació Roure,  una entitat privada sense ànim de lucre que treballa acompanyant a persones procurant la seva inclusió social. 

Si vols saber-ne més, et convidem a l’activitat “Viure i Conviure i altres formes d’allotjament per a estudiants”. T’esperem el proper 12 de juliol a les 18 hores a Joves de l’Eixample (C. Ausiàs Marc, 60).

En aquesta activitat intergeneracional hi trobaràs un representant de la Fundació Roure, persones vinculades a l’Espai de Gent Gran Transformadors, que t’explicaran tots els detalls i requisits per participar-hi, i coneixeràs de prop algunes de les experiències viscudes al programa des de totes les perspectives.

A més, si tens dubtes entre les diferents opcions d’allotjament, des de Joves d e Barcelona t’ho posem fàcil. T’explicarem tots els detalls d’altres opcions d’allotjament per a estudiants a Barcelona, i què cal tenir en compte per accedir-hi a cadascun.

Si t’interessa, tens dues maneres de participar-hi: presencialment a Joves de l’Eixample seguint la xerrada en línia (a través del Zoom). En qualsevol cas, cal inscripció prèvia en aquest formulari.