infoJOVE Barcelona

Tornen les Activitats laborals de Joves de Barcelona

Tornen les Activitats laborals de Joves de Barcelona

Si tu també vols activar la teva cerca de feina, busques ampliar horitzons professionals, o tens ganes de fer un salt en l'àmbit laboral, les Activitats laborals de Joves de Barcelona t'ho posen fàcil!

Amb l'inici del nou curs, tot torna a començar. Si tu també vols activar la teva cerca de feina, busques ampliar horitzons professionals, o tens ganes de fer un salt en l'àmbit laboral, les Activitats laborals de Joves de Barcelona t'ho posen fàcil!

 

Posem al teu abast una gran varietat de serveis i recursos per donar-te un cop de mà si et trobes en situació d’atur, vols canviar de feina o vols poar en marxa el teu projecte propi.

Quins son els serveis que t’oferim?

Assessorament Personalitzat

Podràs treballar amb els nostres experts en orientació laboral, que t’ajudaran a identificar les teves habilitats, interessos i objectius professionals. Això et permetrà prendre decisions informades sobre la teva trajectòria laboral.

Tallers i xerrades formatives

Ofertem una varietat de tallers i xerrades que aborden temes com la preparació d’entrevistes, la redacció de currículums, la gestió de la teva presència en línia i les habilitats de comunicació.

Recursos en línia

Tindràs accés a una plataforma en línia que ofereix recursos, eines i informació actualitzada sobre el mercat laboral.

Connexions amb empreses locals

Hem establert col·laboracions amb empreses de la zona per facilitar-te oportunitats de pràctiques i llocs de treball.

Suport continuat i emocional

T’oferim seguiment i suport emocional durant tot el procés de cerca de feina i més enllà. T’ajudarem a fer front a l’estrès i les emocions associades a la pèrdua de feina i la cerca activa de treball.

Totes les activitats són gratuïtes i amb inscripció prèvia. No t’ho pensis i reserva la teva plaça en aquest formulari.

 

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, no deixis de contactar per correu amb joves@bcn.cat o per missatge de WhatsApp al 662 333 350.