Obrim la convocatòria per participar a “Ressonant”, laboratori de creació escènica a La Model

22 de febrer de 2024

Ajuntament de Barcelona

Es busquen persones d’entre 18 i 30 anys interessades en les arts escèniques i la relació entre art i memòria.

Obrim la convocatòria per a la participació en el laboratori de creació “Ressonant” que es durà a terme a les instal·lacions de l’espai cultural de La Model. El laboratori forma part del projecte europeu “Ressonàncies, art i diàleg per la Memòria Democràtica”, cofinançat pel Programa Erasmus+ de la UE.

“Ressonant” és un projecte de La inefable amb la col·laboració de Calatea. Es tracta d’una investigació site-specific que es farà al llarg d’onze sessions amb eines procedents del teatre físic, el teatre sensorial i l’etnoficció. Per fer-ho busquen persones d’entre 18 i 30 anys interessades en les arts escèniques i la relació entre l’art i la memòria. Es valorarà l’experiència en l’àmbit del teatre i de la dansa.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al 26 de febrer i per fer-ho cal enviar un document PDF amb un màxim de quinze línies que inclogui una presentació, la trajectòria i la motivació per participar en el projecte. Cal enviar-ho a info.lainefable@gmail.com.

El taller el duran a terme Paula Pascual de la Torre, de Calatea, i Giovanna Pezzullo, de La Inefable. Es durà a terme tots els dimarts del 12 de març al 21 de maig de 17.30 a 19.30, un assaig general el 22 o 23 de maig i una estrena el 24 de maig.

Comparteix aquest contingut