Recorregut pels espais de la Verneda de Sant Martí amb nom de dona

1 de març de 2023

Districte Sant Martí

Memòria democràtica i feminismes. S'organitzen dues rutes per donar a conèixer la història de les dones que donen nom a carrers, jardins i places del barri.

El Centre Cívic Sant Martí i la Societat d’Estudis de la Verneda de Sant Martí organitzen dues rutes per donar a conèixer la història de les dones que donen nom a carrers, jardins i places del barri.

Els itineraris se celebren els dissabtes 4 i 11 de març, d’11 a 13 h, i comencen al Centre Cívic Sant Martí. Estan conduïts per Ester Riera Miró, de la Societat d’Estudis de la Verneda de Sant Martí. El detall dels recorreguts es pot consultar a l’apartat ‘Adjunts’.

Les rutes són gratuïtes i, per participar-hi, cal inscriure’s a l’activitat:

Inscripció a l’itinerari A – 4 de març
Inscripció a l’itinerari B – 11 de març

Cadascun dels recorreguts està dedicat a descobrir la vida de les dones que donen nom a carrers, jardins i places de la Verneda de Sant Martí, en total, una vintena, d’entre les que podem trobar mestres, cantants d’òpera, actrius, botàniques o activistes socials. Es tracta de recorreguts per conèixer la seva història i els mèrits que les han portat a ser recordades en el nomenclàtor de la ciutat.

Comparteix aquest contingut