Data: Dissabte 15 d’abril, a les 19 h

Lloc: El Born CCM - Sala Moragues

Dissabte 15 d’abril, a les 19 h

El Born CCM – Sala Moragues

«La meva veu, el meu refugi»

Reserves

«La meva veu, el meu refugi»

Espectacle interactiu i multidisciplinari on el públic assisteix al programa d’una emissora de ràdio on es llegeixen cartes i articles de dones que van viure la Segona República amb una nova mirada. Grans personatges com: María de la O Lejárraga, María Zambrano, Irene Polo, Roser Català… Totes elles celebren el canvi polític i alhora s’impliquen com a dones i com a ciutadanes per construir una societat més igualitària, més respectuosa amb la natura, i més feliç. Com si els drets humans conquerits durant aquest període també impliquessin els del planeta.

Natura. Llavors. Arrels. La Segona República no va ser un parèntesi en la nostra història. Quines llavors d’aquell moment han arrelat i han arribat al món d’avui? Quines no han donat fruit?

La representació, dirigida i escrita per Marta Gil Polo i a partir de la idea dramatúrgica de Júlia Bel i la pròpia Marta Gil Polo, està interpretada per Alba Pujol i Pep Planas, amb el treball en directe de la pintora i escultora Rinat Izhak, i l’espai sonor de Carlos Bayona. Tots plegats celebren i conviden els espectadors a fer una reflexió d’aquest esperançador passat en relació al nostre desorientat present.

 

Idea dramatúrgica: Júlia Bel i Marta Gil Polo
Direcció i dramatúrgia: Marta Gil Polo
Intèrprets: Alba Pujol i Pep Planas
Artista multidisciplinària: Rinat Izhak
Discjòquei: Xavier Mateu
Disseny de so: Oblique & Carlos Bayona
Vestuari de Rinat Izhak: Free Spirit Fashion
Vestuari dels actors: Montse Miralles
Ajudantia de direcció i producció: Laura María González i Albert Massanas
Direcció de producció: Cristina Raventós (Jeloudoli)

Comparteix aquest contingut