Barcelona Cultura

Tallers infantils de Nadal

Tallers
-

Si tens entre 5 i 12 anys vine al Museu del Disseny aquest Nadal a gaudir dels tallers especials que hem preparat!

Dimarts 24 de desembre i divendres 3 de gener:

 • QUIN EMBOLIC! Arts decoratives i disseny gràfic.
  Us convidem a conèixer l'exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), on veurem com alguns vestits han estat decorats amb uns estampats molt especials, les Indianes. Al taller estamparem a mà aplicant la tècnica del bac per decorar el nostre propi Furoshiki, un teixit quadrat d’origen tradicional japonès que serveix per embolicar tot tipus de coses una vegada i una altra per no generar tants residus de paper quan emboliquem regals.
  Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 5 i 8 anys
   
 • DISSENYA I IL·LUMINA. Disseny de producte.
  Al carrer, a les cases, als arbres... el Nadal és ple de llum! Per això, per aquests dies tan especials, us proposem un taller on cadascú crearà un fanalet de nadal. Visitarem l'exposició Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural i baixarem carregats d'idees per posar en pràctica al taller, on treballarem amb materials reciclats per crear el nostre fanalet de nadal.
  Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 9 i 12 anys.

Divendres 27 de desembre i dijous 2 de gener:

 • EL JOC DE MEMÒRIA D'EN VICTOR. Disseny de producte.
  Al Museu del Disseny podeu visitar fins al 2 de febrer l’exposició Victor Papanek: la política del disseny dedicada a aquest pioner de l’activisme social i la sostenibilitat en el disseny.  Al taller construirem un joc tàctil de memòria accessible amb el que podrà jugar tothom.
  Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 5 i 8 anys
   
 • UN JOC DE MEMÒRIA PER A TOTHOM. Disseny de producte.
  Visita dinamitzada i taller en relació a l’exposició temporal Victor Papanek: la política del disseny. Durant la visita descobrirem al dissenyador que ja als anys seixanta va fer una crida per a la inclusió, la justícia social i la sostenibilitat, temes que avui continuen sent de gran rellevància per al disseny. Aprendrem a través de Papanek què és el disseny i perquè és important respondre a les diferents necessitats de les persones a l’hora de pensar un objecte. Al taller, farem de dissenyadors i construirem un joc tàctil de memòria amb el que podrà jugar tothom, també les persones que tenen problemes de visió.
  Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 9 i 12 anys.

Cal que porteu roba que es pugui embrutar, la vostra imaginació i moltes ganes de passar-ho bé!

Tots els tallers comencen a les 11 h i tenen una durada de 2 h. 
Aforament: 20 nens/nens per taller

COMPRAR ENTRADA

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

3 € per infant. Aforament limitat a 20 infants per taller (infants no acompanyats). Es recomana comprar l'entrada anticipadament.

Ajuntament de Barcelona