Barcelona Cultura

El Museu del Disseny us acompanya a construir els vostres ‘Relats des-orientats’

Vols crear i compartir el teu relat sobre mobiliari urbà? El Museu del Disseny i Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, t’hi acompanyem.

Des del museu ens hem sumat a aquesta activitat per sortir a peu de carrer i construir amb vosaltres microrelats al voltant dels usos que li donem al mobiliari urbà.  
 
En el taller ‘Relats des-orientat. Un arxiu sonor sobre mobiliari urbà’ us convidem a recordar, imaginar, experimentar i relatar formes de relació amb els objectes de mobiliari urbà que vagin més enllà de les socialment assignades. 
 
L’activitat es desenvolupa en dues sessions, en les quals farem una passejada per observar l’entorn, compartirem moments de conversa i ens endinsarem en dinàmiques de creació de relats amb text, àudio i imatge.  

Els relats resultants s’afegiran a l’arxiu Relats des-orientats del Museu del Disseny, un arxiu vinculat a l’àmbit del disseny de ciutat compost des de les experiències i en col·laboració amb els i les assistents. 

La participació en el taller també inclou una visita guiada a l'exposicióObjectes Comuns. Històries locals, debats globals’. 

Les properes sessions seran:  

  • 23 de febrer i 2 de març: Relats Des-Orientats al Centre Cívic de Sant MartíInscripcions aquí
     
  • 7 i 14 de març: Relats Des-Orientats al Centre Cívic del Fort PiencInscripcions aquí
     
  • 22 i 29 de març: Relats Des-Orientats al Centre Cívic de Sagrada FamíliaInscripcions aquí
     

Relats des-orientats és un projecte de Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, pel Museu del Disseny de Barcelona amb la voluntat d’acostar a persones i entitats properes al museu i amb l’objectiu d’acostar el disseny i el pensament artístic al veïnat i a les entitats de la ciutat. La col·laboració entre Larre i el Museu del Disseny és fruit del procés de mediació engegat per La caníbal SCCL amb entitats locals el 2021.

Ajuntament de Barcelona