Premsa

MUHBA Park Güell - Casa del Guarda. Güell, Gaudí i Barcelona, l'expressió d'un ideal urbà

27.05.06

Reobertura de la Casa del Guarda del Park Güell, rehabilitada pel Sector d'Urbanisme i Infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona, amb una nova exposició permanent organitzada pel MUHBA, que aspira a mostrar com el tàndem Gaudí-Güell va incidir en la reconfiguració de la ciutat de principis de s. XX.

Exposició G.A.T.C.P.A.C. Una arquitectura nova per a una nova ciutat

19.05.06

El Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona (MHCB) i el Col•legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) presenten l'exposició: GATCPAC 1928-1939. Una nova arquitectura per a una nova ciutat.

Aquesta exposició és una reflexió sobre l'activitat arquitectònica, cultural i creativa d'un grup d'arquitectes que, reunits sota el nom de Grup d'Arquitectes i Tècnics Catalans pel Progrés de l'Arquitectura Contemporània, iniciaren el procés de modernització de l'arquitectura a Catalunya.

La mostra s'inscriu dins la línia d'exposicions centrada en tots els aspectes urbans que contribuïren a la formació de la Barcelona actual; dins el programa d'exposicions temporals sobre la Barcelona moderna i contemporània que organitza el Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona (MHCB) a les sales de la Casa Padellàs.