Convocada la sessió informativa sobre les obres de cobriment de la Ronda de Dalt

Les obres que s'iniciaran en aquesta segona fase es localitzaran en el tram comprès entre l'avinguda Vallcarca i l'Institut Vall d’Hebron.

..
24/04/2024 - 11:55 h - Mobilitat i transports Districte Horta-Guinardó

La sessió informativa tindrà lloc el dia dilluns 6 de maig de 2024 a les 18.30 h i es desenvoluparà presencialment a la sala d’actes de l’Institut Vall d’Hebron, ubicat al Passeig de la Vall d’Hebron, 93-95.

El cobriment de la ronda al seu pas per Horta-Guinardó es planteja per fases. La primera, entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron, ja està completada, i ara cal impulsar les següents. La segona inclou el tram que va entre l’Institut Vall d’Hebron i l’avinguda de Vallcarca, Les fases 3 i 4 abasten els cobriments entre l’avinguda del Jordà i el carrer de la Granja Vella i entre els carrers de la Granja Vella i de l’Harmonia.

Totes tres fases suposaran una superfície que generarà més espai públic i zones verdes, amb el propòsit d’augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

A la sessió informativa es donaran els detalls de les afectacions de les obres en el tram comprès entre l’Institut Vall d’Hebron i l’avinguda de Vallcarca. Per assisti-hi, cal fer la reserva de plaça mitjançant aquest formulari.