L'Ajuntament cedeix un espai municipal per a les obres de perllongament de l'L8 a la zona de Magòria

Es va fer una sessió informativa per al veïnat del districte de Sants-Montjuïc, juntament amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya on es va explicar la pròxima ocupació de terrenys a la zona de Magòria per l’execució de les obres del perllongament de l’L8 d’FGC que la Generalitat té en marxa. En concret, l’obra utilitzarà una àrea de 6.600 m2, cedida temporalment per l’Ajuntament.

..
17/05/2024 - 12:40 h

Aquest espai s’emprarà, a partir de la setmana que ve, per a l’abassegament de material general de l’obra i per a la ubicació de diverses instal·lacions auxiliars. Així mateix, també s’ocuparà per a l’emmagatzematge de part de les dovelles que s’utilitzaran en la construcció del túnel del perllongament. També s’ha informat dels itineraris i horaris que efectuaran els vehicles que transportin el material i que hagin d’accedir a la zona.

L’obra en execució

Els treballs de l’obra civil, que van començar el gener passat, comporten ocupacions en superfície que es van implantant de manera progressiva. Així mateix, s’està duent a terme la campanya d’auscultació i inspeccions d’edificis com a mesures de prevenció, vigilància i control de les obres prèvies a l’inici dels treballs de construcció de les estacions i l’excavació del túnel del perllongament de l’L8.

Font: Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya

Notícies relacionades