Trias “es mulla” per l´esclerosi múltiple : Servei de Premsa

Trias “es mulla” per l´esclerosi múltiple

08/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participa en la campanya Mulla´t i navega per l´esclerosi múltiple 2011, que se celebra a tot l´Estat i que a Barcelona es desenvolupa en 37 piscines. L´alcalde es “mulla” al centre DIR Diagonal, situat al c/ Ganduxer, a partir de les 12h. A l´acte també està prevista l´assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i del conseller de Salut, Boi Ruíz, així com de diverses personalitats del món polític, cultural i social.

Durant tot el dia, arreu de Catalunya hi haurà 620 piscines obertes en les quals els ciutadans podran participar en aquesta campanya, que d´entrada mobilitza més de 1.200 persones a través de les entitats de voluntariat.
A més a més, i com a novetat, aquest any també hi ha la possibilitat de navegar per l´esclerosi múltiple, atès que s´ha sumat a la iniciativa la Federació Catalana de Vela. Els amants de la náutica esportiva poden participar en les sortides que es faran des del Centre Municipal de Vela de Barcelona (situat al Moll de Gregal sn, al Port Olímpic) des de les 10 fins a les 18 hores.

Mulla´t i navega per l´esclerosi múltiple 2011 és una campanya de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen aquesta malaltia a tot l´Estat. En l´edició de l´any passat aquesta iniciativa, que enguany arriba a la 18a edició, va mobilitzar 105.830 persones que es van banyar en 910 piscines de tot l´Estat





Paraules clau