El districte de Sants-Montjuïc i El Poble Espanyol acorden reduir el soroll al barri de Font de la Guatlla

El districte de Sants-Montjuïc continua les seves accions per reduir el soroll, sobretot a la nit, i les molèsties que se’n desprenen i que han estat fruit de queixes veïnals durant anys. La darrera acció ha estat arribar a un acord amb El Poble Espanyol, per tal de reduir els sorolls al barri de Font de la Guatlla. Per fer-ho, s’han establert un seguit de mesures que començaran a complir-se a partir d’avui.

Bombers de Barcelona renova la seva direcció

Sebastià Massagué és el nou director de Bombers de Barcelona. Massagué (Argentona, 1965) ha estat nomenat nou director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona dóna continuïtat a la prova pilot de la plaça Sant Miquel fins a l’inici de les obres de reurbanització de l’espai

El passat 4 de juny es va iniciar una prova pilot per testejar els canvis que es volen fer a la plaça i iniciar el procés de veinificació de la mateixa. Els bons resultats de la mateixa han fet que l’Ajuntament prengui la decisió de mantenir les activitats de dinamització de l’espai fins a l’inici de les obres de reurbanització. La reurbanització d’aquest entorn busca que el veïnat i la seva vida quotidiana recuperin el protagonisme en aquest emplaçament. El projecte de remodelació compta amb un pressupost d’1 milió d’euros i està previst que les actuacions comencin a principis de 2019 i finalitzin al juliol del mateix any. Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla de Barris del Gòtic Sud

Mercabarna publica la 1a Memòria de Sostenibilitat

Mercabarna ha donat un pas més enllà en el seu compromís social amb l’elaboració de la primera memòria de sostenibilitat, elaborada seguint els estàndards del Global Reporting Initiative (GRI), institució internacional de referència que determina com s’ha d’analitzar el impacte de Responsabilitat Social Corporativa en institucions, entitats i empreses.

3’5 milions d’euros d’inversió al Centre Esportiu Municipal Can Dragó, per incorporar nous espais i avenços tecnològics vinculats al fitnes

L’entitat gestora de l’equipament, Eurofitness, ha realitzat la inversió dintre del pla de millores de l’equipament municipal previst a la concessió. A la xifra, cal sumar 150.000 euros de subvenció municipal, per a obres de rehabilitació i millora a l’espai de sota grades de la pista d’atletisme; impermeabilització de les grades, i rehabilitació dels vestidors, l’espai de gimnàs i els magatzems. L’actuació s’iniciarà en breu.

Barcelona és la ciutat convidada a l’“Unbound” de l’Edimburg International Book Festival

Dins el marc de l’ Edimburg International Book Festival, que tindrà lloc entre l’11 i el 27 d’agost a la capital escocesa, Barcelona ha estat convidada a organitzar La Nit de Barcelona dins l’ “Unbound”, una secció off del festival que té format de cabaret nocturn i una programació literària específica dins el festival. L’acte tindrà lloc el dissabte 25 d’agost, a les 21 hores a The Spiegeltent d’Edimburg.