Informe anual de salaris a Barcelona 2018

L’Oficina Municipal de Dades ha fet públic al seu web l’informe anual de salaris a Barcelona 2018. L’informe conté una anàlisi dels salaris mitjans que van percebre els assalariats i assalariades residents a Barcelona durant l’any 2018, en funció de les característiques personals dels treballadors i treballadores, tipus de relació laboral o sector on estaven ocupats, entre d’altres aspectes. A nivell territorial es presenta també la informació relativa als deu districtes de la ciutat.

El Palau Sant Jordi acollirà la festa de cloenda de Tech Spirit Barcelona a càrrec de Primavera Sound

El pròxim dia 26 de febrer tindrà lloc, al Palau Sant Jordi, la cloenda de la iniciativa Tech Spirit Barcelona, un esdeveniment que estarà organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. L’acte constarà d’un sopar de networking obert a 1.300 persones assistents a aquestes jornades de intercanvi de coneixement tecnològic i emprenedoria. La vetllada, que començarà a les 20h i s’allargarà fins les 23h, es complementarà amb una sessió musical a càrrec del festival Primavera Sound.

Denunciat el responsable d’un bar del barri de Sarrià proper a dues escoles on es servia alcohol a menors i es consumien drogues

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana avui a la tarda han dut a terme una entrada en un bar al barri de Sarrià de Barcelona on presumptament es servien begudes alcohòliques a menors, es traficava amb drogues i se’n tolerava el consum a l’interior del local.

Barcelona mostra tot el suport i solidaritat amb els veïns i veïnes de la comunitat xinesa de la ciutat

El Govern municipal es reuneix amb representants de la comunitat xinesa i la cònsol general de la Xina per valorar de primera mà els efectes de la crisi sanitària que atravessa el seu país d’origen a causa de l’epidèmia del coronavirus. Ada Colau: “Els membres de la comunitat xinesa són veïns d’una ciutat que no té cap alarma i no cal prendre cap mesura extraordinària ni canviar hàbits”

Barcelona Activa impulsa els negocis de les start-ups en el marc del Tech Spirit Barcelona

Barcelona Activa, l’agència municipal que dona suport a l’entorn emprenedor, a les empreses, i a la ciutadania que vol millorar la seva situació laboral, ha anunciat quines seran les activitats de coneixement tecnològic obertes a tothom i especialment a l’ecosistema emprenedor en el marc de l’esdeveniment Tech Spirit Barcelona. Els escenaris d’aquestes activitats seran principalment la Casa Llotja de Mar, el Parc Tecnològic de Nou Barris, el Cibernàrium i amb presència a tota la ciutat.

Les institucions presents al Consorci Turisme de Barcelona acorden proposar Marian Muro com a nova directora general de l’entitat

L’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona  i la Fundació Barcelona Promoció han acordat proposar Marian Muro com a nova directora del Consorci Turisme de Barcelona en el proper Consell General de l’entitat, que s’ha de celebrar el dia  27 de febrer. Marian Muro es convertirà així en la primera dona al capdavant d’aquesta entitat.

Barcelona Opportunity Week: Barcelona presenta una setmana amb activitats i ofertes en allotjament, comerç, restauració i cultura la setmana del Mobile

Turisme de Barcelona ha presentat aquest matí la campanya que Ajuntament de Barcelona i agents econòmics van acordar divendres de la setmana passada després de la reunió que l’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, van mantenir amb els diferents operadors i agents econòmics de la ciutat per analitzar els efectes de la cancel·lació de Mobile World Congress.

L’Ajuntament convoca 282 places d’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Es modifiquen els requisits d’accés eliminant l’alçada mínima i s’inclou per primera vegada una prova de coneixements de llengua anglesa La publicació d’aquesta oferta pública al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) marca l’inici de la convocatòria d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que restarà oberta a partir d’avui durant els pròxims 20 dies naturals

La start-up Qbeast obté el guardó al millor projecte empresarial d’alt impacte tecnològic

Barcelona Activa concedeix a Qbeast el premi al millor projecte empresarial d’alt impacte tecnològic, amb una aportació econòmica de 5.000 euros i accés a un espai d’oficines a la Incubadora MediaTIC, en el marc de la cinquena edició del Programa Preacceleració. La start-up Qbeast és una plataforma d’anàlisi de BigData que permet la visualització de dades de forma pràctica i facilita la vida dels enginyers i enginyeres.

Barcelona reconeix el Club Natació Kallípolis amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat com a “història d’èxit” la trajectòria del CN Kallípolis, “no només pel vostre caràcter pioner i els molts trofeus que heu guanyat, sinó també perquè heu fet que durant molts anys milers de nenes i joves gaudeixin i es formin practicant esport, i perquè heu contribuït a fer de l’esport femení un element de normalització a la nostra societat.”

Barcelona dona un impuls definitiu al 22@

El Govern municipal dona compliment al pacte de novembre de 2018 signat amb els actors econòmics i socials, el món acadèmic i el veïnat per actualitzar el full de ruta d’aquesta gran àrea de la ciutat en desenvolupament

Detinguts a Barcelona cinc homes en el marc d’un dispositiu conjunt per desmantellar quatre punts de venda de drogues al barri del Raval

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella conjuntament amb agents del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial Ciutat Vella de laGuàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquesta tarda tres pisos i una associació cannàbica que actuaven com a punts de venda de drogues i han detingut cinc homes, tres de nacionalitat senegalesa i dos de nacionalitat dominicana.