Tech Spirit Barcelona clou amb més de 5.000 assistents a prop de 100 esdeveniments d’emprenedoria tecnològica

L’alcaldessa, Ada Colau, ha posat el Tech Spirit Barcelona com a exemple de la reacció genuïnament barcelonina “combinant el gran talent propi amb la col·laboració i el treball en xarxa”. Colau, que ha agraït a tots els serveis municipals l’esforç fet, ha afirmat que “són moments de canvis, incerteses i pors, però també d’esperances. Aquest no serà l’últim cop que haurem d’afrontar canvis d’última hora”. “Reivindico l’actitud barcelonina: fermesa, convicció, cooperació i flexibilitat”, ha reblat.

Primera reunió de la Comissió de Seguiment del Port Olímpic amb la gestió plenament municipal

La gestió municipal del Port Olímpic ja està en marxa. Aquest dimecres, s’ha celebrat la primera reunió de la Comissió de Seguiment des que s’ha formalitzat la delegació de competències per a la gestió directa de l’àmbit a l’Ajuntament per part de la Generalitat de Catalunya. S’obre, doncs, una nova etapa comandada pel consistori en què es desplegarà el nou model i la transformació integral de l’espai recollits en el Pla Director Estratègic aprovat l’octubre del 2018 al plenari municipal per unanimitat.

Heura (Foods for Tomorrow) guanya els Premis EmprenedorXXI a Catalunya

Heura (Foods for Tomorrow) ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Catalunya, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa.

Barcelona avança cap a un nou model d’Escola Municipal de Música i de les Arts

Barcelona adaptarà el model de les seves Escoles Municipals de Música, amb més de vint-i-cinc anys d’història, tal com estava previst en la mesura de govern cap a una política d’educació i cultura (maig 2019) que busca democratitzar l’accés a l’educació artística per afavorir el dret a la participació cultural.

Primeres activitats de la Tech Spirit Barcelona

La vicepresidenta del Govern d’Espanya ha fet la visita i ha pogut conèixer de primera mà algunes iniciatives d’emprenedors de la ciutat, acompanyada del tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet.

8M a Barcelona: l’ecofeminisme és la resposta

L’Ajuntament de Barcelona prepara un programa al voltant de l’ecofeminisme per commemorar el Dia Internacional de les Dones que se suma a les múltiples activitats que cada any entitats i equipaments organitzen a tots els districtes de la ciutat

Informe anual de salaris a Barcelona 2018

L’Oficina Municipal de Dades ha fet públic al seu web l’informe anual de salaris a Barcelona 2018. L’informe conté una anàlisi dels salaris mitjans que van percebre els assalariats i assalariades residents a Barcelona durant l’any 2018, en funció de les característiques personals dels treballadors i treballadores, tipus de relació laboral o sector on estaven ocupats, entre d’altres aspectes. A nivell territorial es presenta també la informació relativa als deu districtes de la ciutat.

El Palau Sant Jordi acollirà la festa de cloenda de Tech Spirit Barcelona a càrrec de Primavera Sound

El pròxim dia 26 de febrer tindrà lloc, al Palau Sant Jordi, la cloenda de la iniciativa Tech Spirit Barcelona, un esdeveniment que estarà organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. L’acte constarà d’un sopar de networking obert a 1.300 persones assistents a aquestes jornades de intercanvi de coneixement tecnològic i emprenedoria. La vetllada, que començarà a les 20h i s’allargarà fins les 23h, es complementarà amb una sessió musical a càrrec del festival Primavera Sound.

Denunciat el responsable d’un bar del barri de Sarrià proper a dues escoles on es servia alcohol a menors i es consumien drogues

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana avui a la tarda han dut a terme una entrada en un bar al barri de Sarrià de Barcelona on presumptament es servien begudes alcohòliques a menors, es traficava amb drogues i se’n tolerava el consum a l’interior del local.

Barcelona mostra tot el suport i solidaritat amb els veïns i veïnes de la comunitat xinesa de la ciutat

El Govern municipal es reuneix amb representants de la comunitat xinesa i la cònsol general de la Xina per valorar de primera mà els efectes de la crisi sanitària que atravessa el seu país d’origen a causa de l’epidèmia del coronavirus. Ada Colau: “Els membres de la comunitat xinesa són veïns d’una ciutat que no té cap alarma i no cal prendre cap mesura extraordinària ni canviar hàbits”

Barcelona Activa impulsa els negocis de les start-ups en el marc del Tech Spirit Barcelona

Barcelona Activa, l’agència municipal que dona suport a l’entorn emprenedor, a les empreses, i a la ciutadania que vol millorar la seva situació laboral, ha anunciat quines seran les activitats de coneixement tecnològic obertes a tothom i especialment a l’ecosistema emprenedor en el marc de l’esdeveniment Tech Spirit Barcelona. Els escenaris d’aquestes activitats seran principalment la Casa Llotja de Mar, el Parc Tecnològic de Nou Barris, el Cibernàrium i amb presència a tota la ciutat.

Les institucions presents al Consorci Turisme de Barcelona acorden proposar Marian Muro com a nova directora general de l’entitat

L’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona  i la Fundació Barcelona Promoció han acordat proposar Marian Muro com a nova directora del Consorci Turisme de Barcelona en el proper Consell General de l’entitat, que s’ha de celebrar el dia  27 de febrer. Marian Muro es convertirà així en la primera dona al capdavant d’aquesta entitat.