Jaume Collboni presenta la Mesura de Govern sobre l’acceleració de generació d’energia fotovoltaica a la ciutat

Dijous 25 d’abril, a les 11.45 hores (Fàbrica del Sol, passeig Salvat Papasseit, 1, parc de la Barceloneta), l’alcalde Jaume Collboni presentarà la Mesura de Govern “Accelerem la generació d’energia fotovoltaica a Barcelona” que es presentarà al Plenari municipal de divendres. / NOTA IMPORTANT: Prèviament, a les 10.30 hores, també a la Fàbrica del Sol, es farà una sessió tècnica per explicar els detalls de les actuacions previstes en la mesura de gove
JAUME COLLBONI. Alcalde de Barcelona

L’Escola Enric Granados fa cinquanta anys

Aquest dijous a les 15.00h, l’Escola Enric Granados, situada al barri de la Marina (Passeig Zona Franca, 98-104), celebra mig segle d’història amb tota la seva comunitat educativa. Hi assistirà la consellera d’Educació, Anna Simó, el delegat d’Educació a Barcelona, Pere Masó i la gerenta del Consorci d’Educació de Barcelona, Mercè Massa.

S’obre el nou carril bici de la travessera de les Corts

Ja han finalitzat les obres per obrir un nou tram de carril bici a la travessera de les Corts, al districte de les Corts. La nova infraestructura ciclista se situa al tram comprès entre la Gran Via de Carles III i el carrer de Joan Güell.

Esmorzar de Sant Jordi 2024

Aquest matí ha tingut lloc al pati del Palau de la Virreina el tradicional esmorzar de Sant Jordi ofert per l’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col·legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català.

Pregó de la Lectura de Sant Jordi 2024, a càrrec de David Walliams

El Born Centre de Cultura i Memòria ha acollit aquesta tarda el Pregó de la Lectura de Sant Jordi 2024, que ha anat a càrrec de l’escriptor i actor David Walliams, en conversa amb Anna Guitart. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i ha comptat amb l’assistència de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i del regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé.