Notes de Premsa

La transformació de l’entorn de la presó de Trinitat Vella avança amb la reurbanització de la via de Bàrcino i la regeneració d’habitatges

La transformació de l’entorn de la presó de Trinitat Vella avança. La Comissió de Govern ha aprovat definitivament el projecte de reurbanització de la via de Bàrcino que, a més de la reforma d’11,2 hectàrees de superfície d’aquest carrer, inclou la creació d’una zona verda, de joc i esportiva entre aquest carrer i el nus de comunicacions de la Trinitat.

Canvi de fase a les obres de la Via Laietana

Aquest diumenge es realitza un canvi d’implantació a la zona d’obres. En el tram comprès entre el carrer Julià Portet i fins a la plaça d’Antoni Maura es passa de treballar al costat Besòs al costat Llobregat 

L’Ajuntament homenatja als Bombers de Barcelona que van ser deportats a camps de concentració nazis

El tinent de l’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, i el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, acompanyats pel cap del Servei de Protecció Civil, Prevenció i Extinció d’Incendis Salvaments, Sebastià Massagué, han presidit aquest matí a l’homenatge que s’ha realitzat als Bombers de Barcelona que van ser deportats a camps de concentració nazis.

Gràfics

L’alcaldessa de Barcelona rep a Ses Majestats Els Reis d’Orient

Els Reis arribaran al Moll de Drassanes a les 16.00 h i es traslladaran fins al passeig de la Circumval·lació, on començarà la cavalcada cap a les 18 hores. Passaran per l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig d’Isabel II, el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer d’Urgell, el carrer de Sepúlveda, l’avinguda del Paral·lel i l’avinguda de la Reina Maria Cristina. La cavalcada finalitzarà a l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, al costat de la Font de Montjuïc.


Anar a l'inici d'aquesta pàgina