JAUME COLLBONI. Alcalde de Barcelona

L’Ajuntament i el Consorci de la Zona Franca signen un protocol que blindarà la construcció de 2.000 habitatges protegits a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca (CZFB) han signat un acord històric que permetrà tirar endavant diferents operacions urbanístiques a la ciutat i desenvolupar a partir d’ara projectes de gran importància per ambdues institucions, amb un accent destacat en el blindatge de la construcció d’habitatge protegit.

[INCLOU MATERIAL GRÀFIC] El Pla Clima Escola entra en fase d’obres de climatització en les primeres 24 escoles de Barcelona

Les obres de climatització a 24 escoles, impulsades, en el marc del Pla Clima Escola, per l’Ajuntament de Barcelona a través del Consorci d’Educació de Barcelona, ja estan en marxa. El primer paquet d’escoles en el qual s’executa aquest pla de climatització dels centres suposa una inversió de 14.160.000€ que es financen directament amb la recaptació del recàrrec sobre l’impost turístic.

Les obres de La Rambla deixen al descobert un tram de la muralla medieval i un dels seus portals d’entrada

Durant les obres de reurbanització de La Rambla, s’han descobert restes arqueològiques significatives de la muralla medieval que protegia la ciutat. Els treballs de control arqueològic, previstos en el projecte, han identificat un tram de muralla i un portal d’entrada a l’actual Plaça del Teatre, davant del Teatre Principal. Aquestes restes corresponen al tancament original de La Rambla, construït entre finals del segle XIII i mitjans del segle XIV.

El Pacte per Ciutat Vella uneix esforços per recuperar l’espai públic i impulsar el desenvolupament del districte amb horitzó 2035

El Pacte per Ciutat Vella s’ha presentat avui com a compromís del Govern municipal per impulsar des del diàleg i el treball conjunt una gran transformació integral al districte, que permeti recuperar un espai públic endreçat i excel·lent, contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i fomentar un desenvolupament social i econòmic inclusiu i sostenible.

Gustavo Dudamel rep el títol Amic de Barcelona

El Consell del Plenari Municipal del passat 28 de juny va aprovar atorgar aquesta distinció a Dudamel per la seva defensa dels valors de la igualtat i la lluita contra la pobresa, l’excel·lència musical i el seu vincle amb la ciutat de Barcelona.
Accediu a l'Hemeroteca per a consultar més continguts