JAUME COLLBONI. Alcalde de Barcelona

TMB se suma a la celebració de la Nit dels Museus 2024

Per facilitar l’accés dels assistents als diferents centres i museus de Montjuïc que obren portes la tarda i nit de dissabte 18 de maig amb motiu de la Nit dels Museus, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà els seus serveis de transport públic.

La Casa Elizalde presenta l’exposició ‘L’art i el temple. Història visual del Taller Masriera’, a l’Eixample

El Centre Cultural La Casa Elizalde, a l’Eixample, presenta l’exposició ‘L’art i el temple. Història visual del Taller Masriera’, a cura d’Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura], que es podrà visitar des del 22 de maig fins al 27 de juliol. A mig camí entre la instal·lació artística i l’exposició documental, fa una revisió de la història d’aquest edifici, de l’activitat cultural que s’hi dugué a terme i del seu impacte en l’art i la cultura barcelonina.

Barcelona obre una oficina ciutadana al DHub per recrear memòries perdudes o indocumentades amb intel·ligència artificial

Del 17 de maig fins al 29 de juliol Barcelona obre l’Oficina Ciutadana de Memòries Sintètiques al Disseny Hub Barcelona (DHub). Es tracta d’un projecte especulatiu impulsat per l’estudi creatiu Domestic Data Streamers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona a través de la Convocatòria d’ajuts a la innovació urbana, La Ciutat Proactiva, que impulsa la Fundació BIT Habitat.