Convocatòries de premsa

  

Balanç del dispositiu municipal activat entre el 14 i el 20 d’octubre

Durant la setmana del 14 al 20 d’octubre a la ciutat de Barcelona ha estat l’escenari de diverses mobilitzacions, manifestacions i concentracions en rebuig de la sentència del procés, després de les quals, alguns dies, s’han produït aldarulls i incidents de diversa consideració.

L’auditoria a TERSA conclou que compleix amb els requisits ambientals i que el seu impacte a l’entorn no és rellevant

Eloi Badia es reuneix amb el veïnat per compartir les conclusions de l’auditoria sobre el funcionament de la planta de Sant Adrià del Besòs, elaborada conjuntament pel Col·legi d’Enginyers i especialistes proposats per les entitats veïnals. Fruït d’aquesta auditoria, les dues parts han elaborat un document de consens que proposa un seguit de millores en la gestió i la comunicació de l’activitat de la planta.

Barcelona trasllada un missatge de tranquil·litat al cos consular

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els tinents d’alcaldia Jaume Collboni, Laia Bonet i Albert Batlle s’han reunit aquest dimarts amb representants consulars de prop de 50 països per explicar-los la resposta del consistori als aldarulls que ha viscut la ciutat algunes nits de la última setmana després de les protestes per la sentència de l’1 -O

L’Ajuntament adjudica a la Fundació Privada Centre de Producció Artística i Cultural Palo Alto la gestió d’aquest conjunt industrial de Sant Martí

L’Ajuntament de Barcelona ha acordat adjudicar la gestió de Palo Alto a la Fundació Privada Centre de Producció Artística i Cultural Palo Alto, entitat que donarà continuïtat a 19 de les 31 empreses que ja es troben implantades en aquest recinte singular i patrimonial del barri de Diagonal Mar i Front Marítim del Poblenou, al districte de Sant Martí.

Mor un motorista en un accident de trànsit a Nou Barris

Els fets han succeït a les 06:45 hores quan el motorista ha patit una caiguda a la via sense que es veiés implicat cap altre vehicle. Quan l’home ha intentat aixecar la motocicleta un turisme que circulava per la C-17 l’ha atropellat.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es reuneix amb el president del Parlament, Roger Torrent, i diverses entitats

Davant la situació política i social que viu el país, el president del Parlament, Roger Torrent, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, juntament amb CCOO, UGT, PIMEC, Foment del Treball, Cercle d’Economia, LaFede.cat, la Taula del Tercer Sector i la FAVB, hem establert un espai de treball entre institucions i entitats socials i econòmiques que representen una àmplia transversalitat del país.

El ritme de vida dels consumidors està canviant els hàbits de compra de peix, segons un estudi de Mercabarna i AECOC

La peixateria tradicional és el canal més ben valorat, segons mostra l’estudi ‘Indicadors de compra i consum de productes del mar’, realitzat per AECOC Shopperview per a Mercabarna. Però la priorització de criteris com la conveniència, la proximitat, la rapidesa i els horaris fa que un percentatge elevat no esculli el canal tradicional a l’hora de proveir-se de productes de la pesca. Per a l’elaboració d’aquest informe s’han efectuat un total de 1.002 enquestes a homes i dones espanyols, compradors i consumidors de peix i/o marisc, d’entre 20 i 70 anys.

Barcelona dona suport al Centre Irídia per a l’atenció i suport a les víctimes de situacions de violència en el marc de les protestes

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Centre de Recursos de Drets Humans, dona suport econòmic i logístic a Irídia – Centre per la Defensa de Drets Humans, en el servei que l’entitat ofereix per atendre les persones víctimes de situacions de violència en el marc de les protestes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem, tant a nivell d’assistència psicosocial com d’assessorament jurídic.