Notes de Premsa

Onze artistes ucraïnesos uneixen les seves obres a l’exposició ‘’463+’’

El Cercle Artístic Sant Lluc acull, des d’avui, l’exposició 463+, amb obres d’artistes ucraïnesos refugiats i residents a Catalunya. Aquesta proposta expositiva, comissariada per Mykola Kornilov, ha estat organitzada pel PEN Català i el Cercle Artístic Sant Lluc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, concretament la Direcció de Serveis d’Immigració i Refugi i l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI.

Dues obres ferroviàries coincidiran aquest estiu: la renovació de via a l’L4 de metro per garantir un servei de màxima qualitat i la connexió del tramvia que afectarà la T4

Dues obres importants en la infraestructura del transport públic de Barcelona afectaran la mobilitat durant aquest estiu. D’una banda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) realitzarà una renovació integral de 6 quilòmetres via en el tram central de l’L4 de metro entre Bogatell i Verdaguer perquè la ciutadania disposi d’un servei de metro de la màxima qualitat i eficàcia. Per executar aquesta renovació de via, les obres es realitzaran del 26 de juny al 25 d’agost.

L’Institut Bernat Metge celebra mig segle d’història

L’Institut Bernat Metge (C/Menorca, 55) arriba als 50 anys i ho celebra amb una trobada aquest dijous 1 de juny a partir de les set de la tarda amb tota la comunitat educativa, inclosos exalumnes i exdocents del centre. Hi participarà també una coral d’alumnes de 1r d’ESO, i s’acompanyarà l’acte de música instrumental, batucada, un espai de poesia parlant del futur de l’institut i una exposició fotogràfica.

El Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF) se celebra a Barcelona amb prop de 2.000 persones inscrites

La ciutat de Barcelona es prepara aquests dies per acollir el Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF), el congrés internacional del sector més important d’Europa, que enguany celebra la 4a edició els dies 7, 8 i 9 de juny al Palau de Congressos de Barcelona amb prop de 2.000 persones inscrites, el doble de l’edició anterior, celebrada el juny passat a Helsinki.

Gràfics


Anar a l'inici d'aquesta pàgina