Convocatòries

Contacte de guàrdia

8/12: Clara de Yzaguirre (661 259 706) – 9/12: Rosa Díaz (689 138 223) – 10/12: David Asparó (618 686 173)
JAUME COLLBONI. Alcalde de Barcelona
NADAL 2023

Comença la versió nadalenca de Sons de Ciutat

Arriba la versió nadalenca de Sons de Ciutat. Música en viu a les places i carrers dels eixos comercials i dels mercats. Una proposta cultural i comercial que s’estén arreu dels deu districtes de la ciutat.

Els museus de la ciutat preparen unes festes de Nadal amb desenes d’activitats

Les festes de Nadal són a tocar i els museus i equipaments patrimonials de la ciutat ja ho tenen tot a punt per oferir, a més de les exposicions habituals d’aquests espais, activitats especials i altres de relacionades amb l’època. Algunes ja són tota una tradició, d’altres suposen una novetat. I, com és costum, els més petits de la casa són els destinataris de moltes de les propostes d’aquests dies. Però no només això: també els adults podran gaudir de diferents activitats.

Els Jardinets de Gràcia es renovaran amb més espais d’estada i una millor connexió amb bicicleta

Els Jardinets de Gràcia es remodelaran. La Comissió de Govern ha aprovat inicialment el projecte executiu per renovar aquest àmbit del barri de la Vila de Gràcia, en què s’intervindrà sobre uns 2.715 m2 per millorar l’espai públic i la seva connexió amb l’avinguda Diagonal. S’hi destinarà uns 1,46 milions d’euros, i la previsió és començar l’obra a finals de 2024, un cop disposi de dotació pressupostària.

BSM inicia l’expansió d’espais de Click&Collect i punts de micro-distribució a tota la seva xarxa d’aparcaments

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) ha iniciat els tràmits per dotar tota la xarxa d’Aparcaments BSM d’espais de Click&Collect on la ciutadania podrà recollir i retornar paqueteria les 24 hores del dia. S’adequaran així un total de 43 aparcaments per poder instal·lar-hi aquest servei. El projecte permetrà consolidar i ampliar les proves pilot de Click&Collect fetes amb diferents operadors logístics a 33 d’aquests aparcaments.

L’Ajuntament reforça els serveis municipals en el marc del dispositiu de Nadal

L’Ajuntament posa en marxa el Dispositiu de Nadal fins el proper 7 de gener, un dispositiu especial per mantenir els nivells assolits de seguretat, neteja, mobilitat, convivència i civisme durant aquestes Festes on es produeix un ús més intensiu de l’espai públic i una major concurrència de visitants a les àrees més comercials de la ciutat.