Notes de premsa

Barcelona participa a la 4a Conferència Mundial de la UNESCO i UNWTO a Kyoto sobre Turisme i Cultura

El regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, participa a la 4a Conferència Mundial de la UNESCO i l’Organització mundial del Turisme de Nacions Unides (United Nations World Tourism Organization, UNWTO) sobre Turisme i Cultura, que se celebra del 12 a 13 de desembre a Kyoto, sota el títol de “Invertint en les generacions futures” (Investing in future generations).

L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Can Batlló rep el premi Bonaplata a la rehabilitació del patrimoni industrial

L’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) ha rebut el premi Bonaplata a la rehabilitació del patrimoni industrial que concedeix l’Associació Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial (AMCTAIC). La intervenció, dissenyada per l’arquitecte Josep Maria Julià i Capdevila, busca preservar i emfatitzar els trets característics de l’arquitectura industrial, mantenint valors històrics i arquitectònics i potenciant els elements originals de la façana.

Prop de 500 cantaires de seixanta anys o més partipen en el Canta Gran 2019

La regidora d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, Marga Marí-Klose, ha remarcat que “vosaltres, les persones grans heu aixecat la ciutat dia a dia. I ara que esteu en el moment de la jubilació ho seguiu fent. Gràcies pel vostre esforç quotidià per fer una Barcelona més humana”.

L’Ajuntament lliura les claus dels habitatges per a joves de Can Fabra, al barri de Sant Andreu

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat els habitatges destinats a joves d’entre 18 i 35 anys de la promoció construïda per l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) al recinte fabril de Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu. També s’han lliurat les claus de 5 d’aquests habitatges a l’ICUB, que els gestionarà com a residències d’artistes que treballen a la xarxa de fàbriques de creació i que fan estades a la ciutat a través d’intercanvis.

Barcelona participa a la conferència anual de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa, l’OIDP

L’Ajuntament de Barcelona participa a la XIX conferència anual de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa que enguany se celebra a Iztapalapa, districte de Ciutat de Mèxic i que va prendre el relleu a Barcelona com a ciutat que va acollir-ne l’edició anterior. Aquest any hi participen representants de més d’una vintena de països d’arreu del món.

L’Ajuntament de Barcelona celebra la nova instrucció sobre els vehicles de mobilitat personal publicada per la DGT

A causa de l’augment de vehicles de mobilitat personal (VMP), que en els últims anys han proliferat de manera notable a les zones urbanes, fins al punt de convertir-se en un mitjà alternatiu de desplaçament per als ciutadans, la Direcció General de Trànsit ha publicat una instrucció transitòria en la qual estableix una sèrie de criteris adreçats als usuaris d’aquests vehicles, als ajuntaments i als agents de l’autoritat.

El fòrum internacional de moda sostenible Re-Barcelona tanca amb èxit la seva primera edició

El Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, que va celebrar la seva primera edició el 29 i 30 de novembre al Disseny Hub Barcelona, va tancar les seves portes amb una gran assistència de públic. L’esdeveniment pioner, organitzat per Moda Sostenible Barcelona i impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, ha superat les expectatives i ha resultat tot un èxit que augura una segona edició.

El Nadal arriba al Tibidabo

El Parc obrirà les seves portes durant les festes de Nadal amb un horari especial i ple de nous espectacles i animacions nadalenques. El cap de setmana del 21 i 22 de desembre se celebrarà el Cap de setmana dels Avis i les Àvies, i el 27 se celebrarà la 23a edició de la ja tradicional Cançó de Pau