La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé material informàtic i telèfons mòbils robats a turistes que visitaven la ciutat : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé material informàtic i telèfons mòbils robats a turistes que visitaven la ciutat

10/05/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir, el dijous 9 de maig, tres persones que portaven una gran quantitat de material electrònic sostret a turistes.

Els fets van succeir al c/Sant Antoni Abad quan agents del cos de policia barceloní que presten servei no uniformat al Districte de Ciutat Vella van observar tres homes que portaven uns paquets de grans dimensions i que al adonar-se de la presència del agents van introduir-se ràpidament a l´interior d´un comerç de la zona.

Els agents es van desplaçar fins a l´establiment i quan els tres individus en van sortir van procedir a la seva identificació. La Guàrdia Urbana va comprovar que els paquets que portaven contenien material electrònic d´un alt valor econòmic al mercat. Al ser preguntats per la procedència d´aquest material aquestes persones van manifestar que aquests productes no eren de la seva propietat. Per aquest motiu van ser traslladats a la Unitat Territorial de Ciutat Vella, on els agents van constatar que sis dels productes constaven denunciats per robatori. La Guàrdia Urbana va comunicar als tres homes que quedaven detinguts per un presumpte delicte de receptació.

Els detinguts són:

– Taoufiq A de 36 anys
– Badr A de 33 anys
– Abderazac A Sense documentació

Els agents els van intervenir:

– 21 ordinadors portàtils
– 23 telèfons mòbils d´alta gama
– 4 tauletes tàctils
– 3 càmeres de vídeo
– 4 càmeres fotogràfiques
– 1 objectiu de càmera rèflex
– 3 consoles de videojoc
– 2 discs durs portàtils
– 15 bateries d´ordinador
– 7 cables de connexió
– 3 carregadors de bateria elèctrica

Els detinguts i els objectes intervinguts han passat a disposició dels Mossos d´Esquadra.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic als següents enllaços:
Imatge 1Imatge 2





Paraules clau