L´alcalde presideix la presentació del programa d´activitats de la commemoració del Tricentenari a Barcelona : Servei de Premsa

L´alcalde presideix la presentació del programa d´activitats de la commemoració del Tricentenari a Barcelona

01/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 2 de juliol, a les 10:00 hores, tindrà lloc la presentació de les activitats programades a Barcelona amb motiu de la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714. A l´acte, que tindrà lloc a la sala Mirador Maria Aurèlia Capmany de l´Ajuntament de Barcelona (Edifici Novíssim, planta 9, entrada per la plaça de Sant Miquel), hi assistiran l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l´Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, Toni Soler; i el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Catalunya, Miquel Calçada.

El 2014 es complirà el 300 aniversari dels fets de l´11 de setembre de 1714. Per aquest motiu, l´Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i altres municipis catalans han impulsat una commemoració ciutadana que ha de servir per redescobrir la ciutat del segle XVIII, entendre la dimensió dels fets i posar-los en relació amb la realitat present i les expectatives de futur.

La commemoració del Tricentenari a Barcelona potenciarà el diàleg entre passat i present amb un extens programa d´activitats que inclourà exposicions, debats, seminaris, publicacions, itineraris, festes ciutadanes i propostes artístiques.





Paraules clau