Les Corts habilita una nova zona d´estacionament pels autocars escolars : Servei de Premsa

Les Corts habilita una nova zona d´estacionament pels autocars escolars

05/08/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El districte de Les Corts ha iniciat avui les obres per a crear una zona d´estacionament a l´Avinguda Esplugues entre els carrers Eduard Toldrà i Joaquim Albarrà, pels autocars escolars que donen servei a les escoles de la zona de Pedralbes. El nou carril d´estacionament ha de contribuir a evitar les congestions que es produeixen en horari d´entrada i sortida de les escoles i millorar la fluïdesa en l´accés i la sortida a la Ronda de Dalt.

Els treballs permetran generar un carril d´estacionament de 3,5 m d´amplada pels autocars de les escoles i instituts de la zona a la calçada costat muntanya, sentit Llobregat de l´avinguda d´Esplugues, tot guanyant espai a la mitjana. Els dos carrils de circulació existents, de 3 metres d´ample cadascun, es desplaçaran cap a la mitjana, ocupant l´espai que se li guanya.

Els treballs es faran en una única fase des d´avui 5 d´agost al 10 de setembre i comportaran talls de trànsit de vehicles, que seran desviats per Gran Capità, Cavallers, González Tablas i l´Avinguda d´Esplugues, habilitant diversos itineraris i carrils de circulació alternatius mentre durin les obres.

La previsió és que el proper 10 de setembre, abans de l´inici del curs escolar, s´obri el trànsit en el tram de l´Avinguda d´Esplugues afectat per les obres degudament aglomerat i pintat. Fins a finals de setembre, però, continuaran els treballs a la vorera i la mitjana, amb la plantació d´arbres a partir de novembre. El pressupost de les obres és de 260.000 euros.





Paraules clau

autobús/ escola/ estacionament/ Les Corts/