L´Ajuntament porta a terme la neteja de xiclets i taques en voreres a tots els districtes : Servei de Premsa

L´Ajuntament porta a terme la neteja de xiclets i taques en voreres a tots els districtes

06/08/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Des de l´inici del desplegament de la 2a fase del pla de millora de la neteja viària, al mes de març, l´Ajuntament ha actuat sobre un total de 297.775 m2 de vorera per eliminar xiclets i taques, el que suposa que s´han netejat 55.714 unitats de xiclets i 707 taques. D´aquest total, 1.152 unitats es trobaven sota d´elements de mobiliari urbà, com bancs, contenidors i papereres, entre altres.

Aquest programa de neteja es va iniciar al mes de març, com a actuació programada per retirar les taques de les voreres, de xiclets, oli de vehicle, taques sota de papereres, etc…, de les zones més emblemàtiques i concorregudes de cada districte, especialment a llocs on els ciutadans gaudeixin de l´espai públic, com places, zones de vianants, accessos a llocs de gran afluència, rambles i entorn d´escoles.

La neteja de xiclets i taques es realitza a tots els districtes de la ciutat, amb equips dotats de vehicles d´aigua a alta pressió i vapor d´aigua, que realitzen una neteja més en profunditat als espais del carrer més castigats per les taques.

Des de la direcció de Serveis de Neteja i Gestió de Residus de Medi Ambient i Serveis Urbans dins de l´àrea d´Hàbitat Urbà, s´ha programat aquesta actuació que es durà a terme fins a arribar a més de 80 punts de tots els districtes de la ciutat.





Paraules clau

neteja/