Signatura del protocol per a la construcció de l’accés ferroviari al Port de Barcelona : Servei de Premsa

Signatura del protocol per a la construcció de l’accés ferroviari al Port de Barcelona

03/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dimecres 4 de setembre se celebrarà l’acte de signatura del “Protocol de col·laboració per l’impuls i consecució del nou accés ferroviari al Port de Barcelona”, que tindrà lloc al Centre d’Interpretació de la Barcelona World a les 10:45 hores (Centre d’Interpretació de la Barcelona World Race. Moll de Llevant s/n (davant de l’Hotel W Barcelona))

El conveni serà signat per la ministra de Foment, Ana Pastor; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el president de Puertos del Estado, José Llorca; el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó; i el president d’ADIF, Gonzalo Ferre. L’acte serà presidit per president de la Generalitat, Artur Mas. i comptarà amb la participació de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

El protocol té per finalitat regular les relacions entre les entitats signants per tal de realitzar de forma coordinada les actuacions que permetin, en el menor termini de temps possible, posar en servei el nou accés ferroviari al Port de Barcelona.

Les obres previstes proporcionaran un accés ferroviari independent i amb capacitat suficient a l’ampliació sud del Port i promouran el tràfic per ferrocarril de mercaderies a l’enclavament. A més, contribuiran a la mobilitat del Port, tant pel que fa a les seves connexions amb l’exterior com amb la seva xarxa interna.

Per cobrir informativament l’acte és imprescindible acreditar-se a través del Gabinet de Premsa del Port de Barcelona: 93 3068840 / comunicacioport@portdebarcelona.cat abans de les 9:00 hores de demà dimecres, 4 de setembre.

[google-map-sc]





Paraules clau

accés/ ferroviari/ port/