L’Alcalde Trias presenta a Brussel·les, en el marc de la GSMA Mobile 360 Europe, què està fent Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil : Servei de Premsa

L’Alcalde Trias presenta a Brussel·les, en el marc de la GSMA Mobile 360 Europe, què està fent Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil

04/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà aquesta dijous a la GSMA Mobile 360 Europe, una jornada de treball que organitza a Brussel·les l’associació mundial que agrupa les operadores i les companyies de telefonia mòbil, que inaugura la Vice-presidenta de la Comissió Europea i responsable de l’Agenda Digital, Neelie Kroes, i a la qual assistiran també representants destacats de la Comissió i d’empreses com Telefònica, Orange, IBM, Ericsson, o Hutchinson Whampoa, entre d’altres.

Convidat com a President de la Fundació de la Mobile World Capital, Xavier Trias presentarà tot allò que Barcelona està desenvolupant en el camp de la connectivitat a les ciutats en el marc del seu paper com a capital mundial de les tecnologies mòbils. La intervenció de l’alcalde Xavier Trias a la sessió d’obertura de la GSMA Mobile 360 tindrà lloc a les 12:00h a l’Square Brussels Meeting Centre (3, Rue Coudenberg, Brussel·les).

A primera hora del matí, l’Alcalde participarà en l’acte que dóna el tret de sortida a l’mHealth Grand Tour una cursa en bicicleta per etapes, de 13 dies de durada, dissenyada per mostrar dispositius mòbils relacionats amb la salut i que també impulsa GSMA. Els corredors partiran de Brussel·les demà dijous, a les 9:30h, des del Parc de l’Arc del Cinquantenaire, en un acte en que amb Xavier Trias, participaran Anne Bouverot, directora General de GSMA, i Philippe Courard, secretari d’estat del govern de Bèlgica per a la Intergació Social. L’mHealth Grand Tour arribarà a Barcelona, la Capital Mundial del Mòbil, el 18 de setembre.

L’objectiu del mHealth Grand Tour, dedicada aquest cop a l’estudi de la diabetis, és promoure el desenvolupament de serveis i solucions de salut a l’entorn mòbil, així com millorar la conscienciació sobre aquesta malaltia i promoure la recerca i les solucions tecnològiques per a millorar la qualitat de vida dels pacients. Presentat conjuntament per la GSMA i la Federació Internacional de Diabetis, mHealth Grand Tour durà a terme un innovador estudi en temps real, i s’analitzaran els efectes de l’exercici de resistència en els nivells de glucosa en sang de fins a 36 corredors voluntaris. Per a això, s’utilitzaran dades capturades i transmeses sense fil a través d’una solució tècnica proporcionada per les companyies ANT +, Dexcom i Orange.





Paraules clau

mobile world capital/