Roda de premsa d’‘Auca del Born’, l’espectacle que inaugurarà el Born Centre Cultural i els actes del Tricentenari BCN : Servei de Premsa

Roda de premsa d’‘Auca del Born’, l’espectacle que inaugurarà el Born Centre Cultural i els actes del Tricentenari BCN

05/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 6 de setembre, a les 11:30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació d’Auca del Born, l’espectacle inaugural del Born Centre Cultural, i que a la vegada, donarà el tret de sortida als actes del Tricentenari BCN. A la roda de premsa hi assistiran l’autor i director de l’obra, Jordi Casanovas; el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, Toni Soler, i el director del Born Centre Cultural, Quim Torra. També hi seran presents alguns dels actors de l’espectacle.

Jordi Casanovas, un dels talents de l’actual dramatúrgia catalana, és l’autor i director d’Auca del Born, un enfilall d’escenes ràpides i simultànies que, a la manera d’una auca, perfilen la vida al Born durant el 1700. En total seran 48 escenes breus, interpretades per una trentena d’actors situats en diferents punts del jaciment i de les passarel·les que l’envolten. La jove parella protagonista introduirà el públic en la vida de les famílies del barri abans del 1714; de la seva mà, es podran descobrir els seus oficis, l’afició a la festa i al joc o la seva aferrissada defensa de valors com la tolerància o la llibertat.

SESSIÓ PER A MITJANS GRÀFICS
Divendres 6 de setembre, 21 hores, Born Centre Cultural (accés per plaça Comercial, 12). Tots els mitjans que desitgin fotografiar o enregistrar imatges d’Auca de Born, cal que s’acreditin abans del proper divendres a les 12:00 hores, enviant un correu a l’adreça premsaicub@bcn.cat indicant el nom i cognoms del fotògraf o tècnic. La sessió tindrà lloc durant un assaig general amb públic. Preguem als mitjans que arribin 30 minuts abans de l’inici de la funció.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

born/ cultura/ tricentenari/