Barcelona celebra diumenge la Cursa de la Mercè : Servei de Premsa

Barcelona celebra diumenge la Cursa de la Mercè

13/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest diumenge 15 de setembre, 17.000 corredores i corredores recorreran els 10 quilòmetres més festius de l’any amb la Cursa de la Mercè, donat que la prova atlètica és la principal activitat esportiva de la Festa Major de la capital de Catalunya.

cursamerce

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, serà l’encarregada de donar el tret de sortida de la prova a l’avinguda Reina Maria Cristina (a l’alçada de la plaça de l’Univers) a les 9.30 hores.

Després del recorregut de 10 quilòmetres pels principals carrers i vies de la ciutat, la Cursa acabarà novament al mateix punt de sortida, a l’avinguda Reina Maria Cristina.

El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 10.15 hores.

 

Acreditacions per la premsa

L’organització de la cursa convoca als mitjans de comunicació que vulguin cobrir la Cursa de la Mercè al punt de sortida (av. Maria Cristina-pl. Univers) a les 9.00 hores, per tal de lliurar-los les acreditacions corresponents.

Aquells mitjans que vulguin seguir la cursa amb els seus vehicles, els hauran de portar degudament identificats, i prèviament s’hauran d’haver presentat, també a les 9.00 hores, al punt de sortida per recollir les acreditacions pertinents i situar-se al capdavant de la Cursa (sempre atenent a les indicacions de la Guàrdia Urbana).

 

Alteracions de trànsit al pas de la cursa

La Cursa de la Mercè causarà diverses afectacions en la circulació del trànsit als Districtes de l’Eixample, Sants – Montjuïc, i Ciutat Vella.

Dissabte 14 de setembre, a partir de les 15.00 hores, l’avinguda Maria Cristina es tancarà al trànsit rodat per efectuar les tasques de muntatge. Diumenge 15 de setembre a les 15.00 hores es restablirà el pas del trànsit.

Diumenge 15 de setembre:

Afectacions transport públic: durant el diumenge 15 de setembre, diverses línies d’autobús poden tenir afectacions pel que fa a recorregut i horari entre les 8.00 i les 15.00 hores.

Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro per als desplaçaments que s’hagin d’efectuar diumenge al matí.





Paraules clau

cursa/ mercè 2013/