Trias: “Barcelona viu una festa marcada per l’entusiasme i la participació de la gent” : Servei de Premsa

Trias: “Barcelona viu una festa marcada per l’entusiasme i la participació de la gent”

24/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que la ciutat viu una festa major de la Mercè “marcada per l’entusiasme i la participació de la gent”. “Barcelona està gaudint la festa major d’una forma extraordinària”, ha dit pocs minuts abans de començar l’Anada a ofici, acompanyat de bona part dels regidors i regidores de l’Ajuntament. L’alcalde ha volgut aprofitar la diada de la Mercè per destacar “el civisme i l’esperit de convivència” que s’ha viscut en totes les activitats que s’han programat els darrers dies, “amb gent feliç i amb ganes de gaudir de la ciutat”.

Festa de la Mercè

L’alcalde ha agraït la feina que estan desenvolupant tots els serveis municipals i les persones que fan possible la festa, i ha recordat que darrera de la Mercè “hi ha molta gent que treballa perquè tot funcioni a la perfecció”. “Ha funcionat tot dins un gran ordre, amb un gran èxit de públic en tots els espais”, ha dit Trias, que ha destacat especialment les activitats de Viena, la ciutat convidada aquest any. L’alcalde també ha volgut posar en valor l’esforç de la ciutat per allargar el funcionament del metro i garantir la mobilitat dels milers i milers de persones que aquests dies han participat en els actes festius.

La festa de la Mercè es tancarà aquesta nit amb el Toc a plegar, que començarà des de la plaça del Rei, i el Piromusical, que es podrà seguir des de l’avinguda de Maria Cristina.





Paraules clau

Alcalde Trias/ mercè 2013/