L’Ajuntament de Barcelona acull la novena edició dels Premis Ignasi Fina de Salut Laboral : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona acull la novena edició dels Premis Ignasi Fina de Salut Laboral

02/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 3 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’entrega dels Premis Ignasi Fina de Salut Laboral, promoguts per la Delegació de Salut del consistori en reconeixement de l’experiència en l’àmbit dels riscos laborals. El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, i la Delegada de Salut, Cristina Iniesta, presidiran l’acte.

En el decurs de l’acte el  Sr Simon Dolan, Doctor en psicologia organitzacional i titular de la Càtedra El futur del Treball a ESADE,  pronunciarà la conferència  “Els reptes de la salut laboral a l’empresa al segle XXI”.

Enguany, el jurat ha acordat valorar preferentment els treballs orientats a l’estudi o la intervenció preventiva en les actuacions relacionades amb l’envelliment de la força de treball, amb la prevenció dels problemes de salut mental, amb la millora de l’equitat de gènere, amb la reducció dels accidents de treball durant la jornada laboral derivats de la mobilitat o amb les actuacions innovadores per promoure estils de vida saludables. En total, s’hi ha presentat 12 treballs, la xifra més alta presentada fins avui.

 





Paraules clau

salut/