Comencen les obres de millora del drenatge de la plaça de Sóller, al districte de Nou Barris : Servei de Premsa

Comencen les obres de millora del drenatge de la plaça de Sóller, al districte de Nou Barris

03/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament ha iniciat les obres de millora del drenatge de la zona sud-est de la plaça de Sóller, a la banda adjacent al carrer de l’Estudiant. Durant l’actuació, també es durà a terme la impermeabilització del mur posterior de l’edifici de serveis.

Les obres han començat aquesta setmana i es preveu finalitzar-les abans de final d’any. Compten amb un pressupost de 212.000 euros, i se centren en la millora dels sistemes d’evacuació d’aigües com els imbornals, la xarxa de recollida d’aigües pluvials i una nova escomesa cap a la xarxa general de clavegueram d’aquesta part de la plaça del barri de Porta, al districte de Nou Barris.

L’obra es circumscriu a l’interior de la plaça i no comportarà cap afectació al trànsit de vehicles del voltant. Durant les obres sí que s’haurà d’ocupar la zona de la pista de bàsquet i de la taula de ping-pong, que restaran fora de servei fins a la finalització de l’actuació.

Amb l’actuació es dóna resposta a la demanda veïnal per millorar la zona, que s’ha tractat en diverses reunions del districte amb els representants dels veïns, on es treballa paral•lelament per buscar un nou ús vinculat al barri per a l’edifici de serveis municipals.

 





Paraules clau

drenatge/ Nou Barris/ plaça de sóller/