La Delegació de Salut impulsa l’ensenyament de tècniques de recuperació cardiorespiratòria per a treballadors municipals : Servei de Premsa

La Delegació de Salut impulsa l’ensenyament de tècniques de recuperació cardiorespiratòria per a treballadors municipals

15/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 16 d’octubre, a les 11:00 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, la Delegada de Salut, Cristina Iniesta, presentarà un seguit d’accions adreçades als treballadors municipals per a formar sobre maniobres davant d’una aturada càrdio-respiratòria.

L’acte de presentació coincideix amb la celebració del Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, que enguany ha engegat una campanya per a escoles sota el lema “Nens salvant vides, aprenent reanimació càrdiopulmonar a les escoles’. L’aturada càrdio-respiratòria és un problema de salut pública. Les maniobres de reanimació poden ser executades per la majoria de les persones mentre s’esperen el serveis d’emergència, ja que, en aquests casos, la supervivència pot augmentar entre dues o tres vegades.

A l’acte assistirà també el president del Consell Català de Ressucitació, Manel Cerdà, el president de Creu Roja, Josep Marquès; i el gerent municipal, Constantí Serrallonga. A les 11.30h, membres de la Creu Roja oferiran una demostració de maniobres de ressucitació a la plaça Sant Miquel per als treballadors municipals i per als ciutadans i ciutadanes.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

cardiologia/ salut/