L’alcalde dóna el tret de sortida a la cursa “la Milla” pels 75 anys d’Aspasim : Servei de Premsa

L’alcalde dóna el tret de sortida a la cursa “la Milla” pels 75 anys d’Aspasim

25/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 27 d’octubre, a les 10:00 hores, l’alcalde, Xavier Trias, dóna el tret de sortida de la cursa “la Milla”, que enguany commemora els 75 anys de l’entitat ASPASIM. La Milla és una cursa urbana oberta a tothom, que s’organitza com a celebració dels 75 anys d’ASPASIM, i on es farà amb especial atenció a les persones amb algun tipus de discapacitat. La sortida tindrà lloc a les 10:00 hores del Reina Elisenda de Montcada, 8, davant del Mercat de Sarrià,i segurià pel passeig de la Bonanova, fins a l’avinguda de Pedralbes.

Posteriorment, al voltant de les 12:00 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, i el president de la Fundació Aspasim, Efren Carbonell, lliuraran els premis als guanyadors, a la plaça de Sarrià.

Aspasim és una entitat que va néixer l’any 1938 de mà de la pedagoga Maria Mullerat, que la va fundar arran d’un encàrrec de la Regidoria de Cultura sobre “les alteracions dels escolars en les escoles municipals i grups escolars de Barcelona” . Enguany celebra els seus 75 anys d’història amb presència a tots els districtes de Barcelona i seu a Vallvidrera, a Sarrià-Sant Gervasi. Aspasim atén prop de 300 persones i compta amb 10 llars residencials dins de comunitats de veïns, deu seccions en quatre  centres ocupacionals, un CAE i una escola d’educació especial a Vallvidrera i un centre de recursos proveïdor de suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials matriculat en escoles ordinàries amb una llarga trajectòria en educació inclusiva que els va fer merèixer el premi Catalunya d’educació l’any 2006.

La seva missió és la inclusió i l’atenció integral i personalitzada principalment de persones amb discapacitat intel•lectual greu, treballant per la seva autonomia i qualitat de vida.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

cursa/ discapacitats/