Xavier Trias: “En la logística tenim un motor de creixement i de generació d’oportunitats per la recuperació econòmica” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “En la logística tenim un motor de creixement i de generació d’oportunitats per la recuperació econòmica”

30/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que Barcelona i l’àrea metropolitana “tenim en la logística una gran oportunitat de futur, un motor de desenvolupament, de creixement i de generació d’oportunitats de primer nivell”. L’alcalde ha explicat que el Port, l’Aeroport, la Zona Franca, la Fira, Mercabarna i la connexió ferroviària d’alta velocitat representen “un conjunt d’actius que ens projecten al món i ens converteixen en la punta de llança de la recuperació econòmica al nostre país” i que “necessàriament han d’anar acompanyats de persones, d’empreses i institucions que els potenciïn”.

L’alcalde Xavier Trias ha participat aquest vespre al Museu Marítim, a les Drassanes Reials de Barcelona,  a  l’acte de lliurament del “15ens Premis a les Millors Iniciatives d’Espanya en Logística, Transport i Infraestructures 2013”, organitzat per l’editorial El Vigía i que ha presidit Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte, l’alcalde de Barcelona ha entregat una placa commemorativa al president-editor de El Vigía, Dalmau Codina, amb motiu dels 15 anys de trajectòria editorial de la publicació.

L’alcalde remarcat la importància d’estar al costat de les persones que estan ajudant un sector clau per la nostra economia com és el de la logística. En aquest context, ha assenyalat que els premis El Vigía són “un reconeixement de l’entrega, el rigor, l’eficiència i el talent”. Trias ha elogiat “els valors de voluntat de servei, el rigor, la professionalitat i la cerca de l’excel·lència” que sempre han acompanyat la trajectòria de la publicació. “Uns valors que són més que necessaris avui en dia”, ha subratllat l’alcalde.

L’alcalde Xavier Trias ha estat l’encarregat de lliurar el premi a la Qualitat Turística al director general de la companyia aèria Turkish Airlines, Orhan Güven. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha entregat al president del Govern de Canàries, Paulino Rivero, el guardó a la Millor Iniciativa Logística per l’organització del Salón Atlántico de Logística y Transporte de Canarias. El president de l’Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra, ha recollit el premi d’Innovació Sectorial.





Paraules clau

Alcalde Trias/ El Vigía/