Joan Puigdollers assisteix al lliurament dels premis Ciutat Sostenible : Servei de Premsa

Joan Puigdollers assisteix al lliurament dels premis Ciutat Sostenible

18/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 19 de novembre, a les 15:30 hores, el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, assisteix al lliurament del premis Ciutat Sostenible, que reconeixen els municipis i ens locals supramunicipals d’Espanya que aposten per projectes i actuacions adreçades a potenciar la sostenibilitat. Barcelona ha presentat, dins de la categoria de Cicle de l’Aigua, el projecte de gestió eficient de l’aigua de rec i de fonts i llacs ornamentals “ L’aigua, font de vida”.

El lliurament dels premis, que tindrà lloc en el marc del saló Smart City Expo World Congress, anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el president de la Federació Espanyola de Municipis, Iñigo de la Serna, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin,  i tindrà lloc al Speakers Corner situat a l’smart city plaça del recinte Gran Via de Fira Barcelona.

La participació a la desena edició dels Premi Ciutat Sostenible ha estat oberta a tots els municipis de més de 5.000 habitants i ens locals supramunicipals que han manifestat el seu compromís amb el desenvolupament sostenible mitjançant presentació de candida a la Fundació Fòrum Ambiental.





Paraules clau

sostenibilitat/