L’alcalde Trias afirma que propostes innovadores i engrescadores com la pista de gel dinamitzen el comerç i contribueixen a la reactivació econòmica : Servei de Premsa

L’alcalde Trias afirma que propostes innovadores i engrescadores com la pista de gel dinamitzen el comerç i contribueixen a la reactivació econòmica

21/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que “en moments difícils com els que estem vivint, és necessari seguir impulsant iniciatives, com la pista de gel, que contribueixen a dinamitzar el comerç i a la reactivació econòmica de la ciutat”. L’alcalde ha assistit aquesta tarda a la inauguració de la pista de gel “BarGelona” que, per tercer any consecutiu, instal·la la Fundació Barcelona Comerç a la Plaça Catalunya.

Inauguració de la pista de gel
A l’acte també hi han assistit la tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, acompanyat de representants dels eixos comercials de la ciutat.

L’alcalde Xavier Trias ha assenyalat que “el comerç i els serveis són sectors claus per a la recuperació econòmica de la nostra ciutat” i que “idees innovadores i engrescadores com aquesta ens ajuden a impulsar l’activitat comercial de la ciutat i són una magnifica oportunitat per al comerç”. L’alcalde ha afirmat: “estic satisfet i il·lusionat perquè Barcelona té grans potencialitats i quan hi ha iniciatives com la de la Fundació Barcelona Comerç, encara més”.

L’alcalde ha agraït l’esforç de la Fundació. “És un gran èxit, porteu dos anys i en aquest tercer, encara és millor”. “És una aposta del comerç, i fer-ho a través de l’esport i per Nadal, i a través de l’activitat econòmica de la ciutat, és un èxit”.

Xavier Trias ha remarcat que Barcelona té una gran vocació per l’esport. “Si volem guanyar els Jocs Olímpics al 2026, no s’improvisa ara. Cal preparar-se i fer-ho a través de les joves promeses de l’esport de gel i neu”.

En referència a aquestes festes, l’alcalde ha afegit que “aquest Nadal serà un èxit, amb moltes activitats, però ha de tenir una vessant solidària. Hi ha gent que ho passa molt malament i hem d’utilitzar els recursos públics en ajudar-los”.

La iniciativa de la pista de gel a la Plaça Catalunya va rebre l’any passat 90.000 persones, i aquest any busca repetir l’èxit d’aquella experiència. Ocupa el mateix espai a la Plaça Catalunya –3.200 metres quadrats–, tot i que la zona de patinatge és una mica més gran. La pista de gel s’obrirà el divendres, 22 de novembre, ales 19 hores, i tancarà el dimarts 7 de gener del 2014.





Paraules clau

Alcalde Trias/ nadal/ pista de gel/