Sarrià celebra els VI Premis Eix de Sarrià : Servei de Premsa

Sarrià celebra els VI Premis Eix de Sarrià

29/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 30 de novembre, a les 22:00 hores, el regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, assisteix al lliurament dels Premis de l’Eix de Sarrià que enguany se celebren en el marc de la primera mostra gastronòmica al Mercat de Sarrià (pg. Reina Elisenda Montcada, 8).

Els Premis Eix de Sarrià, organitzats per l’Associació de Comerciants de Sarrià, distingeixen els comerços del barri per la seva trajectòria, qualitat i innovació, i atorguen un premi per votació popular. La sisena edició d’aquests guardons se celebra enguany al Mercat de Sarrià, que oferirà un Tasting Night amb degustacions a les parades i espectacles de música en viu.

Com en altres edicions, les tres categories dels premis corresponen al Millor comerç de l’Eix, amb què es premia la qualitat del servei i la innovació; a la veu del carrer, escollit pels veïns i clients del barri; i finalment el Premi honorífic, amb el qual es valora un comerç, entitat o persona que hagi fet una tasca de promoció del comerç de Sarrià o hi hagi col•laborat de forma especial. Han format part del jurat diversos representants de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i també d’entitats del barri i de la ciutat.





Paraules clau

gastronomia/ sarrià/ Tasting Night/