L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias saluda els voluntaris del Gran Recapte del Mercat de Santa Caterina : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias saluda els voluntaris del Gran Recapte del Mercat de Santa Caterina

30/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde Xavier Trias ha visitat aquest matí el punt de recollida d’aliments que el Gran Recapte té en el Mercat de Santa Caterina. Trias, acompanyat pel president de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, ha saludat als voluntaris que treballen per fer realitat aquesta iniciativa solidària que enguany arriba a la seva cinquena edició.

voluntaris

L´alcalde Xavier Trias, visita un dels 700 punts de recollida de queviures que hi han a la ciutat per a la "Gr an Recapte d´Aliments".  En aquestes imatges, al mercat de Santa Caterina.

L’alcalde ha destacat que el Banc dels Aliments “fa una feina admirable, que ja feia quan no hi havia crisi, i que continua fent també ara, que tenim una situació difícil”. Trias ha posat en valor que l’acció del gran recapte és “resultat de la feina de molts mesos”, ha dit que “el Banc dels Aliments fa una col·laboració extraordinària amb entitats de tot tipus, que són els que fan arribar aquests aliments a la gent” i ha reconegut el treball dels més de 8.000 voluntaris desplegats avui en els 700 punts de recollida a la ciutat de Barcelona.

El Gran Recapte té l’objectiu de recollir 3.000 tones d’aliments. L’Ajuntament de Barcelona col·labora proporcionant el transport i logística dels aliments recollits als 39 mercats municipals de la ciutat.





Paraules clau

Gran Recapte/