Extingit l’incendi de Collserola : Servei de Premsa

Extingit l’incendi de Collserola

06/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha donat per extingit avui l’incendi que es va iniciar ahir a la tarda a Collserola, a la zona de Montbau (Horta-Guinardó). En total, el foc ha afectat 3,3 hectàrees.

Bombers de Barcelona va rebre un avís ahir a les 18:20 hores d’un incendi forestal declarat a Collserola. Fins al lloc de l´incendi es van desplaçar 8 dotacions de Bombers de Barcelona i 6 de Bombers de la Generalitat.

Com a prevenció, Bombers va ordenar ahir al vespre el confinament dels veïns de la zona i van desallotjar uns 100 veïns dels carrers Ceràmica, Saldes i Sagàs. A la nit ja s’havien aixecat les restriccions i els veïns, que havien estat atesos pel Servei d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona, van poder tornar als seus domicilis.

Cap a la mitjanit ja es va donar per controlat l’incendi i tres vehicles de Bombers han estat tota la nit a la zona remullant el terreny. A partir d’ara, el Consorci de Collserola iniciarà una investigació per determinar les causes que van originar el foc.

Fins al lloc de l’incendi es van desplaçar ahir al vespre l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, per fer el seguiment de les tasques d’extinció.





Paraules clau

collserola/ incendi/