Barcelona llença una nova aplicació al mòbil per localitzar fonts de beure : Servei de Premsa

Barcelona llença una nova aplicació al mòbil per localitzar fonts de beure

08/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament ha llençat una nova aplicació per al mòbil sota el nom de Fonts Bcn, que es pot descarregar gratuïtament al mòbil o dispositiu smart i que serveix per localitzar les fonts de la ciutat de Barcelona, conèixer quina font tens més a prop, com arribar-hi, consultar el mapa i obtenir informació bàsica de totes les fonts de beure.
Amb aquest nou aplicatiu es podran consultar també dades artístiques, històriques i curiositats d’aquelles fonts que tenen un valor rellevant com a obres d’art o com a icones destacades del mobiliari urbà de Barcelona.

L’aplicació està disponible de manera gratuïta per a dispositius android i apple.

L’objectiu d’aquesta nova app, a més d’actuar com a servei d’utilitat pública per trobar fonts d’aigua potable al carrer, és també el de posar en valor una xarxa de fonts de beure que a la ciutat de Barcelona consta de més de 1.650 punts de subministrament d’aigua potable. L’aplicació permet geolocalitzar de manera aproximada les fonts de beure més properes indicant també la ruta per arribar-hi.

appfonts
“Fonts bcn” està destinada a la ciutadania en general però contempla una sèrie de públics específics com el col•lectiu d’esportistes que en la seva activitat desitgin localitzar un punt de subministrament d’aigua, o els turistes de la ciutat que desitgin localitzar alguna font o obtenir informació sobre aquelles amb caràcter singular com la font de Canaletes o la font Wallace, entre altres.





Paraules clau

aigua/ aplicacions/ fonts/