Alcalde Trias: “Desitjo que el 2014, entre tots, fem que Barcelona generi més benestar i més qualitat de vida per a tothom” : Servei de Premsa

Alcalde Trias: “Desitjo que el 2014, entre tots, fem que Barcelona generi més benestar i més qualitat de vida per a tothom”

21/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Un any més, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha adreçat el missatge de Bon Nadal als barcelonins i barcelonines a través del web municipal www.bcn.cat. En el missatge, l’alcalde ha expressat el seu desig que, entre tots, fem que el 2014 la ciutat de Barcelona generi més benestar i qualitat de vida per tothom.

 

“Benvolguts barcelonins i barcelonines,

Com a alcalde, és un plaer poder saludar-vos de nou amb motiu de les Festes de Nadal.

Aquestes festes són dies d’il·lusió, per estar amb les persones que més estimem, i també per ser més solidaris i fer costat a aquells que més ho necessiten. El meu desig per a aquestes Festes és que sigui un Nadal per compartir a Barcelona, on tothom se senti acompanyat.

La nostra ciutat s’ha caracteritzat sempre pel seu esperit solidari i, precisament en moments difícils com els que vivim, és quan aquest esperit està lluint amb més intensitat.

El Nadal és també un bon moment per fer balanç de l’any que tanquem i projectar somnis i esperances de cara al 2014.

Per això us vull dir que, des de l’Ajuntament, seguim treballant per fer de Barcelona una ciutat de les persones i per a les persones. Atenent els barcelonins i les barcelonines que ho estan passant més malament per la crisi. Fent que Barcelona funcioni amb uns serveis de qualitat i cada vegada millors. I lluitant, més que mai, per la recuperació econòmica i la creació d’ocupació.

El 2014 serà també un any d’obres per tota la ciutat. Aprofito l’ocasió per agrair-vos la vostra comprensió i us demanem disculpes per les molèsties que temporalment us puguin ocasionar.

Tenim una ciutat que enamora qualsevol i que cada cop visita més gent. Una ciutat que és admirada a tot el món com a capital de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar.

Els barcelonins i les barcelonins ens sentim molt orgullosos de la nostra ciutat.

Desitjo que entre tots fem que, el 2014, aquesta gran ciutat que tenim generi més benestar i més qualitat de vida per a tothom.

Abans d’acabar, us convido a venir a la plaça de Sant Jaume per veure l’arbre de Nadal, el pessebre -que enguany s’inspira en els terrats de Barcelona-, i l’exposició de pessebres napolitans i mallorquins al pati de l’Ajuntament.

Molt bon Nadal i feliç Any Nou”.

 

Els mitjans que vulguin descarregar el vídeo poden sol·licitar-lo a l’adreça de correu electrònic: info@ajbcnpremsa.net





Paraules clau

Alcalde Trias/ nadal/